Leeds Castle, Canterbury Cathedral and Dover

Leeds Castle, Canterbury Cathedral and Dover

En heldagstur der du får utforske skattene i grevskapet Kent, Leeds Castle, Canterbury Cathedral, Greenwich og Dovers hvite klipper.

 

På veien til Leeds Castle passerer du gjennom Greenwich, hjem for det berømte Royal Observatory og klipperskipet Cutty Sark, og krysser Greenwich-meridianen. 
Leeds Castle ble i sin tid beskrevet av Lord Conway #break som «det herligste slottet i verden» og ligger midt i en sjø, omgitt av 200 hektar med park og hage. Guiden tar deg og ditt følge med inn før dørene åpnes for allmennheten, slik at dere kan oppleve slottets magi i ro og mak. Du vil også ha tid til å utforske slottets grønne områder, ikke minst «Lady Baillie Garden» med dens praktfulle utsikt over sjøen, dens berømte aviarium (fuglehage) og fascinerende labyrint. 

Turen fortsetter gjennom Kent — grevskapet kjent som «The Garden of England» — til Canterbury, og Canterbury Cathedral. Denne storslåtte katedralen er den viktigste kirken innen den anglikanske trosretningen. «Bell Harry Tower» er fra 1498 og krypten fra 1000-tallet. Det er her guiden din kommer til å fortelle historien om det sjokkerende mordet på erkebiskopen Thomas Becket i 1170. Her vil du ha tid til på egen hånd å utforske de smale gatene i Canterbury og slå deg ned for en lunsj (inngår ikke i prisen).

Deretter fortsetter turen gjennom Kents pittoreske landskap med uvanlige bygninger og originale små byer til havnebyen Dover, der du får se de kjente hvite klippene som reiser seg 120 meter over havet. Over klippene ruver Dover Castle, som har voktet over byen i 800 år.

Billettalternativ inkl. entré. Vet du allerede nå at du ønsker å se innsiden av Leeds Castle og få en privat visning der før folkemassene ankommer samt besøke Canterbury Cathedral? Da skal du velge billettalternativet “INKL. entré”.

Turen kjøres av Evan Evans Tours, som har mer enn 80 års erfaring med sightseeing. Fordeler ved å bestille denne turen gjennom Ticket Service og Evan Evans Tours:

  • Høyt utdannet guide.
  • På de delene av turen som er utenfor bussen, brukes det toppmoderne VOX Radioguide®-systemet, der du får utdelt egne hodetelefoner slik at du ikke går glipp av noe som guiden forteller.
  • Bussene, av merket Mercedes-Benz, er alle luksuriøse og komfortable og har luftkondisjonering.
  • Fri Wi-Fi i bussene.
Billetter fra927 kr

Om

Turen går på forskjellige dager avhengig av sesong:
November—mars: Onsdager, fredager og lørdager.
April—oktober: Daglig.

Turen går fra Victoria Coach Station, og avsluttes ved Victoria Train Station.

Barn under tre år reiser gratis og trenger ingen billett.

Trenger du hjelp til å velge flere arrangementer i London, hjelper vi deg gjerne på vei, les mer på vår side “Ting å gjøre i London“, der vi bistår deg med tips om alle “must”-ene i London.

 

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...