Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Cotswolds Small Group Tour - Including Lunch

Opplev en heldagstur til det naturskjønne Cotswold på den engelske landsbygda med lunjs.

Bli med på en heldagstur som starter i det natursjønne området Cotswold, der dere i hjertet av området kommer til å besøke en sjarmerende og livlig liten landsby. Her får dere tid til å spise den klassiske engelske lunsj, som inngår, samt gå en tur rundt på den fantastiske landsbygden hvis været tillater det. #break

Turen tar cirka 10 timer og kjøres med buss, men består også av spaserturer med guiden.
På de delene av turen som er utenfor bussen, brukes det toppmoderne VOX Radioguide®-systemet, der du får utdelt egne hodetelefoner slik at du ikke går glipp av noe som guiden forteller.

Om

Lunsj i Costwold inngår i prisen.

Turen går fra The Original London Visitor Centre kl 09:00, og avsluttes ved Victoria Train Station ca kl 19:00.

Etter bestilling og betaling avventer vi et referansenummer fra vår leverandør. Du får deretter en voucher tilsendt per e-post. På den voucheren står all viktig informasjon du trenger, f.eks. avhentingssteder, -tidspukter. Din billett sendes til deg per e-post i løpet av 3 arbeidsdager. Har du bestilt en dato nærmere enn 3 dager, sender vi billetten innen 1 dag. Du kan alltid føle deg trygg på at om en dato er valgbar for bestilling på vår site, vil vi sende deg biletten per e-post i tide før reisen din. Billettene sendes som vedlegg — disse skal du skrive ut og ta med deg (kontroller i “uønsket”-e-posten din hvis du ikke har mottatt billettene).

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Oops! Det ser ut til at dette produktet er utsolgt for øyeblikket. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Men du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om tilgjengelighet, alternativer eller andre spørsmål du måtte ha.

Du kan kontakte oss gjennom vår online chat eller ved å skrive til info@ticketservice.no, og vi vil svare deg så snart som mulig.

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...