Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Billetter til Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Chessington World of Adventures

Lag magiske minner denne julen på Winter's Tail, nyt festlig familieglede med dine nærmeste og kjæreste på Chessington.

more

korte fakta

  • periode 2023-11-25 - 2023-12-14
  • sted Chessington World of Adventures
United Kingdom, Chessington, KT92NE

Laster inn

Chessington World of Adventures Resort Winter's Tail

Lag magiske minner denne julen på Winter's Tail, nyt festlig familieglede med dine nærmeste og kjæreste på Chessington.

Med hjelp av våre muntre alver og reinsdyr, møt Julenissen i hans vedfyrt grotte og nyt all juleglede som en tradisjonell pantomime og julesangere tilbyr. Pluss, NYTT for 2023, besøk de sjarmerende innbyggerne i Enchanted Hollow mens de forbereder seg til en magisk jul. Hjelp dem med nedtellingen til DEN STORE dagen og ønsk dem alle en 'God jul' mens du og familien din vandrer gjennom den herlige underjordiske byen Enchanted Hollow pyntet med all sin festlige pryd.

 

 

Hva er Chessington World of Adventures Resort?

Chessington World of Adventures Resort er en 128 mål stor temapark, dyrehage og hotellkompleks i Chessington, Greater London, England, omtrent 19 km sørvest for sentrale London. Komplekset åpnet opprinnelig som Chessington Zoo i 1931; temaparkaspektet ble utviklet av The Tussauds Group og debuterte 7. juli 1987 som en av de første kombinerte dyre- og fornøyelsesparkene i Storbritannia.

Chessington Zoo skryter av et imponerende utvalg på mer enn 1000 dyr, inkludert bemerkelsesverdige arter som vestlige lavlandsgorillaer, sjøløver og sumatratigere. Dyrehagen er grundig organisert i forskjellige områder, hver med sin unike opplevelse. Besøkende kan utforske Kings Trail, slappe av i Sea Lion Bay, samhandle med dyr i Children's Zoo, våge seg inn i den fengslende Amazu, beundre innbyggerne i Penguin Bay, oppdage marinelivet på Sea Life Centre og oppleve sjarmen til Wanyama Village and Reserve.

Utfordre adrenalinhemmingen din når du prøver spennende turer som Dragon's Fury eller Rattlesnake. Dykk inn i spenningen med ulike vannbaserte attraksjoner, og sørg for å ikke gå glipp av de levende showene og arrangementene som skjer i parken hele dagen!

 

 

Hvem passer Chessington World of Adventures for?

Vår temapark inkluderer 10 temaland OG over 40 turer og attraksjoner som passer for alle aldre!

Parken inkluderer en dyrehage, et SEA Life-senter og ulike daglige show, noe som sikrer at Chessington er en av Storbritannias villeste og mest populære opplevelser!

Adresse:

Leatherhead Road, Chessington KT9 2NE

 

Slik kommer du deg til parken:

Chessington ligger i Surrey, på A243, bare to mil fra A3 og M25. Fra sør på M25, ta avkjørsel 9, og fra nord, ta avkjørsel 10. Fra London, ta A3 til Hook og følg skiltene til feriestedet.

Chessington ligger innenfor 35 minutter fra sentrum av London, og det går jevnlige tog fra South Western Railway fra Waterloo, Clapham Junction og Wimbledon. Ta toget til Chessington South Station. Parken er omtrent 10 minutters gange fra stasjonen.

Chessington South stasjon ligger innenfor Sone 6 i Londons reiseområder og godtar Oyster-kort.
 

 

Nyttig informasjon:

Kan jeg forlate feriestedet og komme tilbake samme dag? Ja, helt klart, bare sørg for å få hånden din stemplet når du forlater parken, slik at teamet vet at de skal slippe deg inn igjen.

Finnes det en kleskode? Du må alltid ha på deg passende klær (inkludert topp og sko) mens du er på attraksjonen. Hvis du har på deg klær som er uanstendige eller sannsynligvis vil fornærme på noen måte, vil du bli nektet adgang eller fjernet fra attraksjonen. Stiletthæler og løstsittende klær er ikke tillatt på noen av attraksjonene av hensyn til helse og sikkerhet.