Alton Towers Resort

Alton Towers Resort

Alton Towers Resort Farley Ln, Alton, Stoke-on-Trent ST10 4DB

Nyt en hel dags inngang til Alton Towers Theme Park.

more

korte fakta

 • periode 2024-03-18 - 2024-11-06
 • sted Alton Towers Resort Farley Ln, Alton, Stoke-on-Trent ST10 4DB
United Kingdom, Alton, Staffordshire, ST10 4DB

Laster inn

Nyt en hel dags inngang til Alton Towers Theme Park.

I generasjoner har Alton Towers Resort tilbudt besøkende muligheten til en flukt med karuseller, attraksjoner og underholdning for eventyrlystne, familier og barn i alle aldre!

Opplev over 40 karuseller og attraksjoner - inkludert Wicker Man, CBeebies Land og Sharkbait Reef by SEA LIFE.

Alton Towers Resort har en temapark, SEA LIFE-senter, 4 andre portattraksjoner; Alton Towers Waterpark, Alton Towers Spa, Extraordinary Golf og Enchanted Forest Tree Top Quest, 5 resortinnkvarteringer; Alton Towers Hotel, Splash Landings Hotel, CBeebies Land Hotel, Enchanted Village og Stargazing Pods.

For de med små barn i følge, er CBeebies Land det perfekte stedet å utforske og møte noen av dine favoritt CBeebies-venner, inkludert Teletubbies, Peter RabbitTM og Postman Pat. Familier kan også oppdage Sharkbait Reef by SEA LIFE, lære å kjøre på Cuckoo Cars Driving School, ta Runaway Mine Train eller nyte spenningen på Spinball Whizzer!

Barn under 3 år er gratis - hvis barnet ditt er under 3 år, kan de besøke Alton Towers Theme Park gratis!

PARKINFORMASJON

Godt å vite

Du kan nyte gratis wifi på Alton Towers Resort ved å koble deg til 'The Cloud'

Det er tilgjengelig et utvalg av mat og drikke på stedet, inkludert sunne, vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer.

 

Hvor mange områder er det på Alton Towers Resort?

Alton Towers Resort har 11 fantastiske, tematiserte områder som inneholder ulike attraksjoner og rides.

 

Områdene er som følger:

 • CBeebies Land
 • Dark Forest
 • Forbidden Valley
 • Gloomy Wood
 • Katanga Canyon
 • Mutiny Bay
 • The Gardens
 • The Towers
 • The World of David Walliams
 • Towers Street
 • X-Sector 

 

Hvor skal jeg dra

Alton Towers Resort ligger mellom M1 og M6. Bruk postnummeret ST10 4DB, men følg skiltene for den siste delen av reisen din.

Farley Ln, Alton, Stoke-on-Trent ST10 4DB

 

Komme dit uten bil

Du trenger ikke bil for å bli med på moroa på Alton Towers fornøyelsespark og feriested. Feriestedet har utmerkede kollektivtransportforbindelser. Unge besøkende, store grupper og miljøbevisste besøkende som reiser til feriestedet, kan gjøre det med tog.

Det er tre togstasjoner i nærheten av Alton Towers: Stoke-on-Trent, Uttoxeter og Derby. Gjester som ankommer Stafford eller Uttoxeter jernbanestasjon, må kontakte en lokal taxiservice for resten av reisen til feriestedet.

 

Med bil:

Alton Towers Resort ligger mellom M1 og M6 og er godt skiltet fra begge motorveiene. Avhengig av din retning, er de nærmeste motorveiavkjøringene:

M1 nordgående – Junction 23a

M1 sørgående – Junction 28

M6 nordgående – Junction 15

M6 sørgående – Junction 16

Vær så snill å kjøre forsiktig når du er i området, da det er mange gående, syklister og ryttere, og veiene kan være svært smale på noen steder.

Noen satellittnavigasjonssystemer kan føre deg ned en lokal gårdsvei (spesielt hvis du kommer fra B5417). Vennligst følg veiskiltene for de siste få milene.

 

Parkering: 

Parkeringssbilletter må kjøpes før du forlater parkeringsplassen. Du kan kjøpe parkeringsbilletten din gjennom Alton Towers Resort-appen, ved hovedinngangen til fornøyelsesparken, Resort Box Office.

Standardparkering koster £7 for Temapark-gjester. Ved ankomst, vennligst følg veiskiltene eller våre teammedlemmers anvisninger. Vi har både gress- og asfaltparkeringsplasser, du kan bli parkert på gress.

Standardparkering er mellom 15-25 minutters gange til inngangen til temaparken.

 

Åpningstider: 

Åpningstidene varierer avhengig av off-peak og peak drift. Vi anbefaler gjester å holde et øye med nettsiden for oppdateringer.

 

Når er det mest travle og roligste tidspunktet å besøke Alton Towers Resort?

Alton Towers Resort er sannsynligvis den mest kjente feriestedstemaparken i Storbritannia, så det er uunngåelig at det vil være dager da det er travelt. Imidlertid kan du fortsatt ha en fantastisk tid med litt planlegging!

Det kan være vanskelig å si hvor travelt temaparken vil være på den dagen du velger å besøke, tydeligvis er skoleferier og arrangementperioder travlere enn midtuke skoleperioder.