Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Severdigheter i Manchester

I Manchester er det mye å oppleve! Her elsker man fotball! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Gå bak kulissene og opplev Manchester Uniteds hjemmestadion, Old Trafford, på en spennende Stadium Tour, eller hvorfor ikke også gå på en kamp? Også på Manchester Citys hjemmestadion, Etihad Stadium, kan du gå på en minneverdig rundvandring. Opplev enda mer på oppholdet ditt i Manchester! Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Severdigheter i Manchester

I Manchester er det mye å oppleve! Her elsker man fotball! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Gå bak kulissene og opplev Manchester Uniteds hjemmestadion, Old Trafford, på en spennende Stadium Tour, eller hvorfor ikke også gå på en kamp? Også på Manchester Citys hjemmestadion, Etihad Stadium, kan du gå på en minneverdig rundvandring. Opplev enda mer på oppholdet ditt i Manchester! Ta en tur med Hop-on Hop-off-sightseeingbussene, gå på guidet spasertur eller besøk et av de mange flotte museene og berømte landemerkene som fins her. I Manchester kan du også nyte romerbad eller en herlig spasertur i den vakre parken.

Fra Manchester er det bare noen få timer med tog til flere interessante byer i Nord-England. Med et smart togpass for Nord-England reiser du rimelig mellom Liverpool, Manchester, Leeds, Hull og Newcastle i 4 dager innenfor en 8-dagersperiode.

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste