Manchester – Forhåndskjøp billetter hos Ticket Service

Severdigheter i Manchester

I Manchester er det mye å oppleve! Her elsker man fotball! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Gå bak kulissene og opplev Manchester Uniteds hjemmestadion, Old Trafford, på en spennende Stadium Tour, eller hvorfor ikke også gå på en kamp? Også på Manchester Citys hjemmestadion, Etihad Stadium, kan du gå på en minneverdig rundvandring. Opplev enda mer på oppholdet ditt i Manchester!

Detalj
Tags

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Manchester

I Manchester er det mye å oppleve! Her elsker man fotball! Storlagen Manchester United og Manchester City hører begge hjemme her. Gå bak kulissene og opplev Manchester Uniteds hjemmestadion, Old Trafford, på en spennende Stadium Tour, eller hvorfor ikke også gå på en kamp? Også på Manchester Citys hjemmestadion, Etihad Stadium, kan du gå på en minneverdig rundvandring. Opplev enda mer på oppholdet ditt i Manchester! Ta en tur med Hop-on Hop-off-sightseeingbussene, gå på guidet spasertur eller besøk et av de mange flotte museene og berømte landemerkene som fins her. I Manchester kan du også nyte romerbad eller en herlig spasertur i den vakre parken.

Fra Manchester er det bare noen få timer med tog til flere interessante byer i Nord-England. Med et smart togpass for Nord-England reiser du rimelig mellom Liverpool, Manchester, Leeds, Hull og Newcastle i 4 dager innenfor en 8-dagersperiode.

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Til begynnelsen