Manchester United v Aston Villa

Manchester United v Aston Villa

Som en av verdens største og mest suksessrike klubber går det ikke lang tid mellom tilfellene hvor Manchester United, The Red Devils, kaprer en ny tittel. Bl.a. er Manchester United tyvefoldige engelske mestere og tredoble Champions League-vinnere. Hjemmearenaen Old Trafford tar hele 75 000 tilskuere, men likevel må man være ute i god tid for å få billetter.

Med en stolt historie som strekker seg over et århundre, står Manchester United som et ikonisk symbol på sportslidenskap, dedikasjon og triumf.

Verdensklasse spillere, historiske prestasjoner og en urokkelig forpliktelse til suksess betyr at Manchester United tilbyr en unik mulighet til å være en del av fotballhistorien.

Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av den historien og bestill fotballbillettene dine i god tid! 

På Ticketservice jobber vi direkte med klubben og selger kun offisielle, autoriserte billetter.

25. mai 2025
16:00
Mobile E-ticket
Billetter fra3 102 kr

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Setekart

Oops! Det ser ut til at dette produktet er utsolgt for øyeblikket. Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre. Men du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om tilgjengelighet, alternativer eller andre spørsmål du måtte ha.

Du kan kontakte oss gjennom vår online chat eller ved å skrive til info@ticketservice.no, og vi vil svare deg så snart som mulig.

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...