2:22 A Ghost Story i London

2:22 A Ghost Story i London

En adrenalinfylt natt hvor hemmeligheter avsløres og spøkelser kan eller kanskje ikke dukke opp! Elsker du en god spøkelseshistorie? Ikke gå glipp av denne spennende forestillingen som vil ha deg på kanten av stolen!

Mobile E-ticket
Billetter fra334 kr

Om

Med en utrolig rollebesetning, skrevet av prisbelønte forfatter Danny Robins, og regissert av Matthew Dunster, er 2:22 - En spøkelseshistorie et morsomt og spennende teaterstykke som vil holde deg på kanten av stolen. Har du noen gang lurt på om spøkelser eksisterer? Er du klar til å finne ut av det?

2:22 - En spøkelseshistorie er ikke ditt gjennomsnittlige teaterstykke! Med utrolige og smarte effekter er den uhyggelige atmosfæren og forventningen i auditoriet merkbar. Likevel, til tross for å være et teaterstykke som vil glede skrekkfans, klarer det fortsatt å oppnå en perfekt balanse i å presentere en spøkelseshistorie med en veldig menneskelig historie.

Jenny tror at det nye hjemmet hennes er hjemsøkt, men hennes skeptiske ektemann Sam kan ikke bli overbevist. Deres første middagsgjester, gamle venn Lauren og ny partner Ben, blir dratt inn i argumentet: Kan de døde virkelig gå blant oss? De bestemmer seg for å være våkne til 2:22 for å finne ut av det og avgjøre saken...

Vinner av 3 WhatsonStage Awards og nominert til 3 Olivier Awards, vil dette skremmende og underholdende teaterstykket bli en vidunderlig hjemsøkt natt å huske!

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...