Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Billetter Atletico Madrid

Klubben ble startet av tre baskiske studenter i begynnelsen på 1900-tallet og er i dag tifoldig vinner av La Liga. Laget, som også kalles Los Colchoneros, hersker over hjemmearenaen Estadio Vicente Calderón midt inne i Madrid der du skråler om kapp med ca. 55 000 andre tilskuere. Bestill lett og smidig hos oss på Ticket Service, som bare selger offisielle billetter. Vi tilbyr billetter på lang- og kortsiden. I prisen inngår guidet omvisning… Les mer

Ingen treff!

Billetter Atletico Madrid

Klubben ble startet av tre baskiske studenter i begynnelsen på 1900-tallet og er i dag tifoldig vinner av La Liga. Laget, som også kalles Los Colchoneros, hersker over hjemmearenaen Estadio Vicente Calderón midt inne i Madrid der du skråler om kapp med ca. 55 000 andre tilskuere. Bestill lett og smidig hos oss på Ticket Service, som bare selger offisielle billetter. Vi tilbyr billetter på lang- og kortsiden. I prisen inngår guidet omvisning på stadionet.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Du tar deg lettest til Estadio Vicente Calderón med T-bane, linje 5 til Estación de Pirámides, eller med en av busslinjene 17, 18, 23, 34, 35, 36, 50, 116, 118 og 119.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste