Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

______________________

Informasjon om Corona og eierskifte

Les mer
Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Billetter Atletico Madrid

Klubben ble startet av tre baskiske studenter i begynnelsen på 1900-tallet og er i dag tifoldig vinner av La Liga. Laget, som også kalles Los Colchoneros, herjer fram til sesongen 2016/17 på hjemmestadionet Estadio Vicente Calderón. Men siden 2011 har byggingen av deres nye stadion, Wanda Metropolitano, pågått — og sesongen 2017/18 står det klart. Det nye stadionet tar ca. 68 000 tilskuerere. Bestill lett og smidig hos oss på Ticket Service, som bare selger offisielle billetter. Vi tilbyr billetter på lang- og kortsiden og VIP Club Este. I prisen inngår guidet… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Billetter Atletico Madrid

Klubben ble startet av tre baskiske studenter i begynnelsen på 1900-tallet og er i dag tifoldig vinner av La Liga. Laget, som også kalles Los Colchoneros, herjer fram til sesongen 2016/17 på hjemmestadionet Estadio Vicente Calderón. Men siden 2011 har byggingen av deres nye stadion, Wanda Metropolitano, pågått — og sesongen 2017/18 står det klart. Det nye stadionet tar ca. 68 000 tilskuerere. Bestill lett og smidig hos oss på Ticket Service, som bare selger offisielle billetter. Vi tilbyr billetter på lang- og kortsiden og VIP Club Este. I prisen inngår guidet omvisning på stadionet.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Du tar deg lettest til Estadio Vicente Calderón med T-bane, linje 2 til Las Rosas, linje 5 til Canillejas eller linje 7 til Las Musas til arenaen.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste