Bestill Champions League-billetter for S.S. Lazio!

Roma har to storlag – hvorav ett er Lazio, også kalt Biancazzurri eller Aquilotti – som spiller sine hjemmekamper på Romas olympiastadion, Stadio Olimpico, med plass til ca. 82 000 tilskuere. Under lagets kamper mot hovedstadens andre lag, Roma – i Derby della Capitale. Vi selger offisielle kampbilletter til Lazio-kamper - garantert! Vi samarbeider direkte med klubben og selger kun billetter fra vårt eget tildelte antall!

Til Lazios kamper selger vi både kampbillett og kampbillett i kombinasjon med hotell i Roma sentrum. Lazio deler stadion med Roma, og spiller på Stadio Olimpico. Hit tar du deg enklest med T-banelinje E (fra togstasjonen Termini), og følger anvisningene til stasjonen Ottaviano. Gå ned til terminal 1 (enden av sporet), og ta busslinje 32 Piazzale delle Farnesina.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med klubbene, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Detalj

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Kjøp billetter til Lazio —  på Stadio Olimpico, som rommer drøyt 80 000 tilskuere.

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter i flere forskjellige kategorier. Vi tilbyr billetter på lang- og kortside — både høyt opp og langt nede på tribunen.

Som offisiell distributør har Ticket Service solgt titusenvis av fotballbilletter til europaligafotball siden 1980. Takket være vårt mangeårige samarbeid med klubbene kan vi tilby et bredt utvalg offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, fleksibelt og enkelt på nett eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

 

For Europa League/Serie A/Champions League:
Vær oppmerksom på at på grunn av arrangørens sikkerhetsbestemmelser, kan vi ikke tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget. I kategorien VIP Hospitality er alle nasjonaliteter velkommen til å bestille.

Kampdato:
Vær oppmerksom på at kampdatoen er satt for sent – ​​den oppgitte datoen er kun foreløpig hvis tidspunktet ikke er spesifisert. For en helgekamp anbefaler vi at du er der lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør ta med deg før du bestiller, finner du her – i våre fotballvilkår.

Billettlevering:

E-billett: E-billetten sendes til deg på e-post 2-3 dager før kamp – uten ekstra kostnad.
Vær oppmerksom på at i tråd med Serie A sikkerhetslovgivning vil vi kreve at du sender oss advanca passasjerinformasjon før kampen. ID-kontroller kan forekomme på stadion. Ta med gyldig legitimasjon.

Sitteplasser:

Vi kan kun garantere par.

Slik kommer du enklest til Stadio Olimpico:
Du tar deg enklest fram til arenaen med T-banelinje E (fra jernbanestasjonen Termini) og følger skilting til Ottaviano stasjon og går ned til terminal 1 (slutten av linjen), og reiser med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.

Til begynnelsen