Billetter Harry Potter-museet, Warnes Bros. Studios London – boka med Ticket Service

Harry Potter - Warner Bros Studio Tour from Victoria

London Stadium

Evan Evans Warner Bros. Studio Tour er den perfekte måten å oppleve den magiske Harry Potter-verdenen på. Det er en av våre høyest rangerte turer og er tilgjengelig daglig fra sentrale London med komfortabel returtransport.

  • Vi disponerer reserverte pl... more

korte fakta

  • periode 2019-10-28 - 2024-12-31
  • sted London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Laster inn

Billettilgang:
Vi har reserverte plasser på denne turen tre ganger per dag, hver dag i uken. Dermed kan vi ofte tilby deg inngangsbilletter selv når Warner Bros. Studio er utsolgt!
Husk at denne turen er svært populær — vent ikke med å bestille billettene dine. Særlig i skoleferiene blir det fort utsolgt.

Alder:
Barn og ungdom under 17 år må ledsages av en voksen over 18 år. Barn og ungdom t.o.m. 16 år får ikke være alene i bussen.

Dager og tider:
Vi tilbyr billetter til tre avganger daglig, kl. 08:45/09:00, 10:30/11:00 og 13:00/13:30. Det klokkeslettet du velger for turen, er når bussen starter fra London.
Du har cirka 4 timer på deg inne på Warner Bros. Studio, med på- og avstigning til/fra bussen medregnet. Totalt varer hele turen cirka 7 timer, avhengig av trafikken.

Turen starter fra 258 Vauxhall Bridge Road, Victoria.
Turen avsluttes ved Victoria Train Station.

Vi tar forbehold om eventuelle endringer.
Bussen har gratis WiFi.

Billettlevering:
Etter bestilling og betaling avventer vi et referansenummer fra Evan Evans Tours. Du får deretter en voucher tilsendt per e-post. På den voucheren står all viktig informasjon du trenger, f.eks. avhentingssteder, -tidspunkter og telefonnummeret til Evan Evans.

Inne i Warner Bros. Studio:
Studioets kafé, Studio Café, tilbyr varme supper og snacks, salater, smørbrød og annet godt.
Deres gavebutikk, Studio Shop, er full av gaver og suvenirer.