Crown Jewels of London tour with River Cruise

Crown Jewels of London tour with River Cruise

Denne turen vil ta deg med på en historisk reise gjennom London i selskap med en ekspertguide. Tilbring en ettermiddag med å utforske to av byens mest berømte og emblematiske landemerker: St. Paul's Cathedral og Tower of London, og avslutt dagen med en vakker cruise nedover elven Thames.

Billetter fra1 334 kr

Om

Denne turen vil ta deg med på en historisk reise gjennom London i selskap med en ekspertguide. Tilbring en ettermiddag med å utforske to av byens mest berømte og emblematiske landemerker: St. Paul's Cathedral og Tower of London, og avslutt dagen med en vakker cruise nedover elven Thames.

Høydepunkter:

  • Opplev en historisk reise gjennom London
  • Besøk to av Londons mest berømte bygninger
  • Beundre størrelsen og praktfullheten til St. Pauls katedral
  • Oppdag den grufulle historien til Tower of London
  • Marvel på den dyrebare kronjuvelsamlingen
  • Ta en vakker cruise nedover elven Themsen

Turinformasjon:

St. Pauls katedral:

Første stopp på denne turen vil være St. Pauls katedral, en av Londons mest berømte landemerker. Denne praktfulle kuppelkatedralen er en av de mest gjenkjennelige synene i London og fortsatt en symbolsk del av byens skyline, selv etter 300 år!

Designet av Sir Christopher Wren, tok det 35 år å bygge dette mesterverket, etter at den tidligere gotiske katedralen på samme sted ble ødelagt i den store brannen i London i 1666. Dens konstruksjon mellom 1675-1710 i engelsk barokkstil, imponerte Londonerne på den tiden, og fortsetter å imponere både Londonere og besøkende den dag i dag!

Den har overlevd Suffragette-angrep og krigsskader, men forble fortsatt den høyeste bygningen i London frem til 1963, mens kuppelen fortsatt er en av de høyeste i verden.

Og det er bare eksteriøret! Inne vil vi finne ikke færre enn syv kapeller, en fantastisk og uvurderlig samling av kunst og skulptur, samt Europas største krypt, noe som gjør St. Pauls til en ekte historisk og religiøs skatt.

Opplev historien til katedralen med en guidet tur og en 270 graders filmopplevelse.

Tower of London:

Tower of London, med sin beryktede bakgrunn av fengsling, drap og henrettelse, er en fascinerende historisk borg som har spilt en viktig rolle i britisk historie.

Festningen ble grunnlagt i 1606 som en del av den normanniske erobringen, da Vilhelm Erobreren begynte byggingen av White Tower, som ga stedet sitt navn.

Det har blitt brukt som fengsel, kongelig residens og henrettelsessted. Siste person som ble henrettet der var i 1941, og gjennom årene har spioner, kriminelle og til og med dronninger møtt sitt blodige endelikt ved henrettelsesmannens hånd ved tårnet.

Tower of London huser også den verdifulle og berømte Crown Jewels-samlingen. Denne samlingen av kongelige seremonielle gjenstander inkluderer dyrebare edelstener og gull, samt Star of Africa, verdens største slipte diamant. Den inneholder også en samling av kroner, kapper og andre gjenstander av seremoniell regalia. Samlingen er den mest historisk komplette av noe regalia i verden.

Og sist men ikke minst, kan vi ikke snakke om Tower of London uten å nevne tårn-ravnene! En gruppe på en halv dusin fastboende ravner, hvis tilstedeværelse antas å beskytte tårnet og kronen. Overtro tilsier at "hvis tårn-ravnene er borte eller flyr bort, vil kronen falle og Storbritannia med den." Ikke glem å se hvor mange du kan få øye på under besøket ditt!

Thames River Cruise

Etter å ha besøkt Tower of London, gå ned til Tower Pier og gå om bord i neste tilgjengelige båt for å nyte en naturskjønn cruise nedover elven Themsen. Opplev den vakre utsikten over London fra vannet mens du går til Westminster Pier, ved siden av de ikoniske parlamentsbygningene.

Avreisested: Evan Evans-kontoret

Evan Evans Tours, Vauxhall Bridge Road, London, Storbritannia (teamet deres vil vente på deg på kontoret deres på 258 Vauxhall Bridge Road, som ligger ca. 5 minutters gange fra London Victoria jernbanestasjon og Victoria undergrunnsstasjon. Vennligst ankom kl. 12:45 for ombordstigning.

Sluttpunkt: Westminster Pier

Turen ender på Westminster Pier, hvor du enkelt kan få tilgang til London Underground fra Westminster Station, samt London Bus Services eller lokale drosjetjenester.

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...