ABBA Voyage i London!

ABBA Voyage at the ABBA Arena in London

ABBA Arena, London

ABBA Voyage er den etterlengtede konserten fra en av tidenes største popgrupper. Med en spilleliste full av hitsanger kan du se ABBA's avatars, akkompagnert av et 10-manns liveband, på den spesialbygde ABBA Arena i London.

more

korte fakta

  • periode 2022-05-27 - 2024-05-27
  • sted ABBA Arena, London
London

tickets

Laster inn

ABBA Voyage er ingen vanlig konsert, og bare en popgruppe så episk som den svenske kvartetten kunne gjennomføre en forestilling av denne størrelsen. Med en spilleliste full av hitsanger kan du se avatars av ABBA-medlemmene gi en fantastisk opptreden akkompagnert av et 10-manns liveband, på den spesialbygde ABBA Arena i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson blir levende på scenen ved hjelp av den nyeste og mest ekstraordinære teknologien for bevegelsesfanging, slik at deres avatars (eller bedre sagt, ABBA-tars!) virker så virkelige at det er forbløffende.

Ved å viske ut grensene mellom det fysiske og det digitale, vil magien med ABBA på scenen blåse deg av banen med en herlig miks av noen av deres mest populære sanger, fremført av et fantastisk 10-manns liveband og forsterket av utrolig belysning og effekter.

Reis tilbake til popmusikkens glanstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen og The Winner Takes It All, for å nevne noen få.

Etter fem års arbeid er dette den ABBA-forestillingen verden har ventet på!

ABBA spilte bare noen få konserter i Storbritannia, den siste i 1982, så dette vil gi livslange fans en etterlengtet sjanse til å nyte musikken i dens liveform, føle energien fra et publikum som deler sin kjærlighet for slike tidløse sanger, og en gang til kunne sende ABBA en mental Takk For Musiken!

ABBA Voyage viser seg å være ekstremt populær, så vi anbefaler å bestille billettene dine så snart som mulig for å ikke gå glipp av det!

 

 

Viktig informasjon:

Konserten innebærer bruk av omfattende blinkende lys, kinetisk belysning, laser og stroboskop-lys-effekter.

Vær oppmerksom på at dansegulvet er kun for stående.

Anbefalt alder er 6 år eller eldre. Barn under 3 år vil ikke bli tillatt inn på arenaen. De som er 16 år eller yngre må være i følge med en voksen og kan ikke sitte alene i arenaen. Dansegulvområdet anbefales ikke for personer under 16 år.

Billetter for dansegulvet:

Kom nærmere handlingen med våre dansegulvbilletter. Disse billettene er kun for stående (eller dansing), så du vil være nærmere scenen enn noen andre og fri til å danse hvor som helst innenfor området.

Arenainformasjon:

Nærmeste undergrunnsstasjon: Pudding Mill Lane (DLR - Docklands Light Railway)

Nærmeste togstasjon: Stratford International, West Ham, Maryland

Busstjenester: 25, 108, 276, 425, D8

Natdbusstjenester: N8, N25, N205