ABBA Voyage  at the ABBA Arena in London

ABBA Voyage at the ABBA Arena in London

ABBA Voyage er den etterlengtede konserten fra en av tidenes største popgrupper. Med en spilleliste full av hitsanger kan du se ABBA's avatars, akkompagnert av et 10-manns liveband, på den spesialbygde ABBA Arena i London.

Mobile E-ticket
Billetter fra885 kr

Om

ABBA Voyage er ingen vanlig konsert, og bare en popgruppe så episk som den svenske kvartetten kunne gjennomføre en forestilling av denne størrelsen. Med en spilleliste full av hitsanger kan du se avatars av ABBA-medlemmene gi en fantastisk opptreden akkompagnert av et 10-manns liveband, på den spesialbygde ABBA Arena i London.

Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson blir levende på scenen ved hjelp av den nyeste og mest ekstraordinære teknologien for bevegelsesfanging, slik at deres avatars (eller bedre sagt, ABBA-tars!) virker så virkelige at det er forbløffende.

Ved å viske ut grensene mellom det fysiske og det digitale, vil magien med ABBA på scenen blåse deg av banen med en herlig miks av noen av deres mest populære sanger, fremført av et fantastisk 10-manns liveband og forsterket av utrolig belysning og effekter.

Reis tilbake til popmusikkens glanstid med hits som SOS, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Fernando, Mamma Mia, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Voulez Vous, Waterloo, Dancing Queen og The Winner Takes It All, for å nevne noen få.

Etter fem års arbeid er dette den ABBA-forestillingen verden har ventet på!

ABBA spilte bare noen få konserter i Storbritannia, den siste i 1982, så dette vil gi livslange fans en etterlengtet sjanse til å nyte musikken i dens liveform, føle energien fra et publikum som deler sin kjærlighet for slike tidløse sanger, og en gang til kunne sende ABBA en mental Takk For Musiken!

ABBA Voyage viser seg å være ekstremt populær, så vi anbefaler å bestille billettene dine så snart som mulig for å ikke gå glipp av det!

 

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...