Mrs. Doubtfire i  London

Mrs. Doubtfire i London

En morsom og hjertevarm historie om å holde fast på dine kjære mot alle odds, MRS. DOUBTFIRE er den musikalske komedien vi trenger nå. Ikke gå glipp av den!

Billetter fra356 kr

Om

Direkte fra en sensasjonell oppsetning i Manchester - hvor den spilte for utsolgte publikum og stående applaus - er den nye komedie-musikalen MRS. DOUBTFIRE klar til å imponere og glede West End fra 12. mai 2023!

Den arbeidsløse skuespilleren Daniel vil gjøre hva som helst for barna sine. Etter å ha mistet foreldreretten i en rotete skilsmisse, skaper han alter egoet til den skotske barnepiken Euphegenia Doubtfire i et desperat forsøk på å holde seg i livene deres. Etter hvert som hans nye karakter tar på seg et liv av seg selv, lærer Mrs. Doubtfire Daniel mer enn han forventet om hvordan man kan være en far.

MRS. DOUBTFIRE er skapt av et transatlantisk team med prisbelønte kunstnere, med en bok av Karey Kirkpatrick og John O'Farrell, original musikk og tekster av Wayne og Karey Kirkpatrick (det Tony Award-nominerte teamet bak Something Rotten!, sammen med O'Farrell), regi av 4-ganger Tony-vinner Jerry Zaks (Hello, Dolly!), scenografi av David Korins (Hamilton), koreografi av Lorin Latarro (Waitress) og musikkovervåkning av Ethan Popp (Tina: The Tina Turner Musical).

En morsom og hjertevarm historie om å holde fast på dine kjære mot alle odds, er MRS. DOUBTFIRE den musikalske komedien vi trenger akkurat nå.

 

Garantert billettleverandør

Vi har et 30-års forhold til å levere billetter til Premier League-kamper. Du er i trygge hender.

Bestill billetter

Antall billetter

Dato

Tid

Ønsker du å melde deg på vårt Nyhetsbrev?

Meld deg på i dag, og vi vil sende deg de siste kampanjetilbudene, oppdateringer fra dine favoritteventer og mye mer...