Hamilton på Victoria Palace Theatre i London

Hamilton i London

Victoria Palace Theatre - LON

Den flerprisvinnende West End-produksjonen av HAMILTON går nå inn i sitt tredje utsolgte år på Londons Victoria Palace Theatre. HAMILTON er historien om USAs grunnlegger Alexander Hamilton, en immigrant fra Vestindia som ble George Washingtons høyre hånd under... more

korte fakta

  • periode 2017-12-06
  • sted Victoria Palace Theatre - LON
London

tickets

Laster inn

HAMILTON er historien om USAs grunnlegger Alexander Hamilton, en immigrant fra Vestindia som ble George Washingtons høyre hånd under revolusjonskrigen og var den nye nasjonens første finansminister. Med et partitur som blander hiphop, jazz, blues, rap, R&B og Broadway, er HAMILTON historien om Amerika da, fortalt av Amerika nå.

Hamilton har bok, musikk og tekster av Lin-Manuel Miranda, er regissert av Thomas Kail, med koreografi av Andy Blankenbuehler og musikalsk veiledning og orkestreringer av Alex Lacamoire og er basert på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton.

Vinner av 11 Tony Awards inkludert beste musikal, 2016 Pulitzer-prisen for drama og 2016 Grammy Award for beste musikalsk teateralbum.

HAMILTON-musikalen, basert på livet til grunnlegger Alexander Hamilton, har rett og slett tatt verden med storm. Den episke gjennomsungne musikalen beskriver livet til den første finansministeren på utsøkt vis, og du kommer til å nynne på sangene i flere dager. Hvis du aldri har lest om den amerikanske revolusjonen og grunnleggelsen av USA, spenn deg opp for en musikalsk historietime du aldri vil glemme. Gjennom hele Hamilton vil du møte alle viktige spillere, inkludert George Washington, Thomas Jefferson og James Madison når de skaper en regjering og et land. Ikke alle er best fornøyd, men kong George III dukker opp for en morsom britisk mot amerikansk rivalisering. Når du først har sett Hamilton i London, vil du aldri se på Amerika på samme måte igjen.

HAMILTON har blitt et kulturfenomen i det 21. århundre. Skaperen, Lin-Manuel Miranda, har blitt slynget til superstjerne takket være å spille tittelrollen på Broadway. Den har også laget stjerner av sin originale West End-besetning, inkludert Giles Terera og Jamael Westman. Så gå tilbake i tid til 1700-tallets Amerika og se det musikalske vidunderet som er HAMILTON.

 

Show informasjon:

Vis bestilling til: 4. mars 2023

Aldersanbefaling: Siden Hamilton har et sterkt språk, passer showet for alderen 10+.

Alle, uansett alder, må ha egen billett for å komme inn i teatret. Barn under 16 år må være i følge med og sitte ved siden av en billettinnehaver som er minst 18 år. Barn under 3 år får ikke adgang. Etternølere kan ikke tas inn før en passende pause i forestillingen.

Du kan ikke ta med mat eller drikke kjøpt andre steder.

Stedsinformasjon: Victoria Palace Theatre

Nærmeste T-banestasjon: Victoria (Victoria, Circle og District linjer)

Nærmeste togstasjon: Victoria

Bussruter:

Busser M: 11, 24, 148, 211, 507, N11, N44 og N136.

Busser G: 11, 170, 211