The Cutting Edge (Comedy Store) i London

The Cutting Edge (Comedy Store) i London

171 - The Comedy Store

The Comedy Store er Londons travleste komedieklubb, kun en kort gangavstand fra Piccadilly Circus og Leicester Square Tube.

Sitteplasser i teaterstil og lavt tak skaper en elektrisk atmosfære. The Store er en av Londons absolutte must-do's; enten du bor i byen eller bare er p&ar... more

korte fakta

  • periode 2018-05-22 - 2021-04-22
  • sted 171 - The Comedy Store
London

tickets

Laster inn

The Comedy Store er en komedieklubb som ligger i Soho, London, England, åpnet i 1979 av Don Ward og Peter Rosengard.

I 2019 feiret The Comedy Store sin 40-årsdag med et stjernespekket gallashow, og samlet inn penger til Teenage Cancer Trust. Line-upen var en hvem er-hvem fra britisk komedie med skuespillere som Michael McIntyre, John Bishop, Jack Dee, Paul Merton, Omid Djalili, Dara Ó Briain og Alexei Sayle som alle kom tilbake for å feire denne milepælen i klubbens historie.

The Store fortsetter å være et arnested for komiske talenter der du kan se dagens og morgendagens stjerner opptre. I tillegg til etablerte kretsakter, gir vi også åpne plasser til kommende akter og hjelper dem med å utvikle ferdighetene sine.

Så der har du det, London eller Manchester - det er ditt valg så lenge du vil se de beste, originale og nyeste komikerne på planeten, så er det The Comedy Store for deg.

"Vær heldig"..........

 

Show informasjon:

Stedet er strengt tatt 18+

Stedsinformasjon:  The Comedy Store

Nærmeste t-banestasjon: Piccadilly Circus (linjene Piccadilly og Bakerloo)

Nærmeste togstasjon: Charing Cross