AS Roma v Torino FC

AS Roma v Torino FC

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category

CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
CATEGORY 2 more

korte fakta

  • periode 2024-02-25 - 2024-02-25
  • sted Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Laster inn

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter i flere forskjellige kategorier. Vi tilbyr billetter på lang- og kortside — både høyt opp og langt nede på tribunen. Du kan velge å bestille kun kampbillett eller kampbillett og hotellovernatting i sentrale hoteller i Roma.

VIP Hospitality: Tribuna Onore Laterale #break

  • Plassering på langsiden med fantastisk utsikt over banen
  • Luksuriøs og bekvem del av arenaen med tilgang til restauranter og lounger
  • 4-retters middag før kampen
  • Matlagingsdemonstrasjoner
  • Tilgang til bar med kunnskapsrik sommelier
  • Oppvarmede seter med touchscreen

For Champions League:
Bemerk at vi grunnet arrangørens sikkerhetsbestemmelser ikke kan tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget.

Ticket Service har som offisiell distributør siden 1980 solgt titusenvis av fotballbilletter til europeisk ligafotball. Takket være vårt mangeårige samarbeid med dyktige, erfarne agenter kan vi tilby et bredt utvalg av offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Kampdato:
Vær obs på at kampdatoen fastsettes sent — den datoen som oppgis, er kun midlertidig dersom  klokkeslettet ikke er angitt. For en helgekamp anbefaler vi at du er på plass lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør få med deg før du bestiller, finner du her — i våre Fotballvilkår.

Billettlevering:

  • E-ticket: E-billetten sendes deg per e-post 2–3 dager før kamp – ingen ekstra kostnad tilkommer. Disse billettene må du skrive ut og ta med til kampen.

Pass:
Av sikkerhetsårsaker krever nå klubben og arrangørene kopi av samtlige besøkendes pass til Romas kamper. Send derfor vennligst disse til oss i Ticket Service ved snarest mulig å svare på den bekreftelses-e-posten du får når du har gjennomført bestillingen din. Arrangørene kan komme til å kreve forevisning av pass ved inngangen.

For Champions League:
Bemerk at vi grunnet arrangørens sikkerhetsbestemmelser ikke kan tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget.

Fotballpakke
Vi tilbyr hotellpakke med enkeltrom/dobbeltrom og fotballbillett til valgt kamp. Du velger selv boalternativ blant de hotellene som inngår i pakken når du bestiller fotballbilletten. I sjeldne tilfeller kan hotellet endres etter at bestillingen er blitt bekreftet. Hvis dette mot formodning skulle skje, kommer vi tilbake til deg og bekrefter et annet, likeverdig hotell.

Slik kommer du enklest til Stadio Olimpico:
Du tar deg enklest fram til arenaen med T-banelinje E (fra jernbanestasjonen Termini) og følger skilting til Ottaviano stasjon og går ned til terminal 1 (slutten av linjen), og reiser med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.