S.S. Lazio v Torino FC

S.S. Lazio v Torino FC

Stadio Olimpico - AS Roma

Standard Category
CATEGORY 1 MONTE MARIO long side (dark red)
more

korte fakta

  • periode 2023-09-27 - 2023-09-27
  • sted Stadio Olimpico - AS Roma
Viale dei Gladiatori, 00135 Roma RM, Italy

Laster inn

Kjøp billetter til Lazio —  på Stadio Olimpico, som rommer drøyt 80 000 tilskuere.

Hos Ticket Service kan du kjøpe billetter i flere forskjellige kategorier. Vi tilbyr billetter på lang- og kortside — både høyt opp og langt nede på tribunen.

Som offisiell distributør har Ticket Service solgt titusenvis av fotballbilletter til europaligafotball siden 1980. Takket være vårt mangeårige samarbeid med klubbene kan vi tilby et bredt utvalg offisielle kampbilletter — som du bestiller trygt, fleksibelt og enkelt på nett eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

 

For Europa League/Serie A/Champions League:
Vær oppmerksom på at på grunn av arrangørens sikkerhetsbestemmelser, kan vi ikke tilby billetter til fans av samme nasjonalitet som motstanderlaget. I kategorien VIP Hospitality er alle nasjonaliteter velkommen til å bestille.

Kampdato:
Vær oppmerksom på at kampdatoen er satt for sent – ​​den oppgitte datoen er kun foreløpig hvis tidspunktet ikke er spesifisert. For en helgekamp anbefaler vi at du er der lørdag til tirsdag, og for en ukekamp tirsdag til fredag. Mer om dette, samt annen viktig informasjon du bør ta med deg før du bestiller, finner du her – i våre fotballvilkår.

Billettlevering:

E-billett: E-billetten sendes til deg på e-post 2-3 dager før kamp – uten ekstra kostnad.
Vær oppmerksom på at i tråd med Serie A sikkerhetslovgivning vil vi kreve at du sender oss advanca passasjerinformasjon før kampen. ID-kontroller kan forekomme på stadion. Ta med gyldig legitimasjon.

Sitteplasser:

Vi kan kun garantere par.

Slik kommer du enklest til Stadio Olimpico:
Du tar deg enklest fram til arenaen med T-banelinje E (fra jernbanestasjonen Termini) og følger skilting til Ottaviano stasjon og går ned til terminal 1 (slutten av linjen), og reiser med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.

Billettinformasjon

Kategori: Standardkategori

  • KATEGORI 1 MONTE MARIO langsiden (mørkerød)
  • KATEGORI 2 TEVERE sentrale langsiden (rød)
  • KATEGORI 3 TEVERE standard langsiden (oransje)
  • KATEGORI 4 DISTINTI kortsiden (mørkegul)
  • KATEGORI 5 Standard kortsiden (lys gul)

Billettlevering:
E-billett
*E-billetter sendes per e-post 24-48 timer før avspark.

Kundeinformasjon
VIKTIG: Merk at i samsvar med SERIE A sikkerhetslover trenger vi å motta en kopi av passet/ID-en til hver klient. Vi vil kreve at du sender ditt ID-nummer, nasjonalitet, fødselsdato og fullt navn før kampdato.

*For UEFA KAMPBILLETTER
I henhold til UEFA-reglene for Champions League og Europa League-kamper kan billetter ikke selges til kunder med nasjonalitet fra bortelaget.

*Seter:
Vi kan kun garantere seter i par, men ved bestilling av 3 eller andre oddetall blir det mest sannsynlig bestilt som 2+1, med den tredje seteplassen så nær som mulig. Vi vil prøve å plassere setene så nær hverandre som mulig (eller tre på rad), men vi mottar bare setenumre fra klubben 24-48 timer før kampen.

Viktig:
Merk at kampenes datoer kan endres for å passe inn i Champions League-kampoppsettet og TV-dekningen.

For eksempel kan kamper planlagt på en søndag bli endret til fredag, lørdag eller mandag. Kamper planlagt for en onsdag kan også bli endret til tirsdag eller torsdag kveld.

Derfor anbefaler vi sterkt at du organiserer oppholdet ditt med tanke på disse mulige endringene og at du sjekker den bekreftede datoen og avsparkstiden før avreise.

Den nøyaktige avsparksdatoen og -tiden vil bli kunngjort omtrent 2/3 uker før kampen.