Severdigheter i Madrid; bestill billetter på Ticket Service

Severdigheter i Madrid

Hvorfor stå i kø i billettluker i ferien når man kan bestille alt hjemmefra? Halve gleden er jo å drømme seg bort og sette opp planer for reisen. Bli kjent med Madrid via våre populære sightseeingturer, smarte kombipass og tidsbesparende inngangsbilletter.

Detalj
Tags

Ingen planlagte arrangementer i kategorien

Madrid

Hvorfor stå i kø i billettluker i ferien når man kan bestille alt hjemmefra? Halve gleden er jo å drømme seg bort og sette opp planer for reisen. Bli kjent med Madrid via våre populære sightseeingturer, smarte kombipass og tidsbesparende inngangsbilletter. Utforsk denne verdensbyen og se nærmere på severdigheter som det kongelige palasset, Puerta del Sol, Gran Via og maurerkvarteret. I Madrid er det masse å oppleve! Hos oss på Ticket Service kan du forhåndskjøpe dine billetter til turer både med og uten guide. Sightseeing med fleksible Hop-on Hop-off-busser en perfekt måte å bli kjent med en ny by på. Vi har billettene — du velger det som passer deg best!

Hos oss kan du også kjøpe fotballbilletter til mektige Real Madrid og Atletico Madrid. Her bestiller du dine billetter til fotball. Pass også på bestille deg en sightseeingtur med besøk på Real Madrids hjemmearena, Santiago Bernabéu. Hvorfor ikke ta en dagstur litt utenfor Madrid, til Toledo, eller oppleve Madrids natteliv og gå på flamencoshow? Her fins det meste! Bestill nå og ha billettene dine klare — klare til å oppleve Spanias hovedstad, Madrid!

Opplev enda mer i Madrid! Her finner dere alle våre billetter til sport, underholdning og severdigheter i Madrid!

Til begynnelsen