Opplev Mamma Mia! The Party i London | Ticket Service

Mamma Mia! The Party i London

The O2

Du har sett filmen, du har opplevd musikalen. Nå er det klart for festen – velkommen til Mamma Mia The Party i London!

more

korte fakta

  • periode 2022-05-04
  • sted The O2
London

tickets

Laster inn

Du har sett filmen, du har opplevd musikalen. Nå er det klart for festen – velkommen til Mamma Mia The Party i London!

Et eget lokale inne på O2 Arena i London forvandles til en trivelig gresk taverna. Her får du tilbringe en magisk sommerkveld der de eneste reglene som gjelder, er: dans, spis godt og hygg deg! Mens du nyter et herlig gresk måltid vil du få møte tavernaeieren Niko og hans familie. Fortellingen om familien, tavernaen og kjærligheten utvikles til en vidunderlig fest med sang og dans som formelig bader i herlige ABBA-låter, framført av et gnistrende ensemble som beveger seg rundt blant bordene. Dette blir en kveld du sent vil glemme! Nyt den deilige atmosfæren, den utsøkte middelhavsmaten og de herlige hitene vi alle kan synge med på.

Inkludert:

  • Et glass Ouzo som velkomstdrink
  • 3-retters middag med middelhavstema
  • Et fantastisk show

Når begynner det?
Kveldsforestillingen starter kl. 18.30, og ettermiddagsforestillingen starter kl. 12.00. Vær gjerne på plass ca. en time før det begynner for å nyte velkomstdrinken din og suge inn de koselige omgivelsene samtidig som du mingler med følget ditt.

Hvor lenge holder det på?
Showet holder på i omtrent 4 timer. Men – i tilfelle du har lyst til å bli lenger og danse: Festen varer lenger enn det!
You are the Dancing Queen … !

Alle bestillinger er bindende.

Barn
Barn under 5 år har ikke adgang på denne forestillingen. Barn over 5 år er velkomne. De betaler samme pris som voksne. Det tilbys ikke egen barnemeny.

Plassering på arenaen:

  • Vi sikrer oss billetter hos leverandøren vår – dermed kan du finne billetter hos oss også når arrangøren ikke har.
  • Du bestiller billetter i ønsket priskategori, og leverandøren vår plasserer dere på de beste plassene som fins tilgjengelige i den priskategorien på bestillingstidspunktet.
  • En voucher for billettene dine sendes deg etter bestilling og betaling. Voucheren skal skrives ut. Voucheren bytter du i originalbilletter i arenaens billettluke 30–60 minutter før forestillingen. Vi anbefaler at dere er på plass minst 60 minutter før forestillingen for å få den beste opplevelsen av arrangementet.

Glem ikke å forhåndskjøpe billettene dine til lokaltrafikk og flyplasstransfer! Du legger dem enkelt til i handlekurven din ovenfor.