Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Transport i Lisboa

Lisboas flyplass, Portela, ligger ca. åtte kilometer fra byens sentrum og har flere smidige transportforbindelser man kan ta seg inn til Portugals hovedstad med. Besøkende kan reise med T-bane, taxi eller med de smidige og raske transferbussene til Aerobus. For de fleste er T-banen det rimeligste alternativet, med mange stopp på veien. T-banens røde linje går ca. hvert 5.—15. minutt, men vil man som turist nå de mest populære stoppestedene, må man bytte til den blå eller grønne linjen.… Les mer

Ingen treff!

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Transport i Lisboa

Lisboas flyplass, Portela, ligger ca. åtte kilometer fra byens sentrum og har flere smidige transportforbindelser man kan ta seg inn til Portugals hovedstad med. Besøkende kan reise med T-bane, taxi eller med de smidige og raske transferbussene til Aerobus. For de fleste er T-banen det rimeligste alternativet, med mange stopp på veien. T-banens røde linje går ca. hvert 5.—15. minutt, men vil man som turist nå de mest populære stoppestedene, må man bytte til den blå eller grønne linjen. Det gjør at busstransfer med Aerobus som regel er det smidigste valget, siden du da ikke trenger bytte på veien inn til sentrum.

Byens T-banesystem er moderne og stort sett den raskeste måten å reise rundt på. Systemet dekker fire linjer i et til sammen 40 km langt nettverk med over 50 stasjoner. T-banen er åpen fra kl. 06:30 til 01:00, og togene går ca. hvert 6.—9. minutt. Med et Lisbon Card får du ubegrensede reiser i hele byens kollektivtrafikk. Dessuten får du med dette kortet mengder av innganger og smarte rabatter.

De berømte trikkene går i et nettverk av linjer som dekker de områdene man ikke kan komme seg til med T-banen. Det er to forskjellige trikkelinjer, Remodelado og Articulado. Remodelado er de store gule vognene som rister og skrangler seg igjennom de smale gatene på den mest spektakulære turen, E28. Articulado har som oftest større kapasitet og trafikkerer de fleste flate delene av byen og fungerer som en forbindelse mellom sentrum og Belém-distriktet.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste