Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Hockey og andre idretter i New York

Innta Yankee Stadium og hei fram the New York Yankees i deres streben etter World Series Championship! Besøk verdensberømte Madison Square Garden på Manhattan og se New York Rangers innta isen i en NHL-kamp eller se New York Knicks kjempe på basketbanen i håp om en seier i NBA. Hvorfor ikke besøke Brooklyn og se Brooklyn Nets kjempe om samme NBA-tittel? I New York… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Hockey og andre idretter i New York

Innta Yankee Stadium og hei fram the New York Yankees i deres streben etter World Series Championship! Besøk verdensberømte Madison Square Garden på Manhattan og se New York Rangers innta isen i en NHL-kamp eller se New York Knicks kjempe på basketbanen i håp om en seier i NBA. Hvorfor ikke besøke Brooklyn og se Brooklyn Nets kjempe om samme NBA-tittel? I New York er mulighetene mange for å å oppleve herlig sport. Forhåndskjøp dine biletter før du reiser og sikre deg plass. Opplev stemningen og hiv deg med i heiaropene! Det blir en fantastisk opplevelse og garantert et morsomt minne fra reisen din! Bestill dine billetter direkte og bli med de amerikanske tilhengerne på kamp!

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste