Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Fotball og andre idretter i Madrid

I Madrid har du muligheten å se fotball på høyeste nivå. De to klubblagene som konkurrerer i Madrid, er begge i den absolutte verdensklassen. Ticket Service selger offisielle billetter trygt og smidig til Real Madrid og Atletico Madrid, som begge spiller i Spanias toppdivisjon, Les mer

Ingen treff!

Fotball og andre idretter i Madrid

I Madrid har du muligheten å se fotball på høyeste nivå. De to klubblagene som konkurrerer i Madrid, er begge i den absolutte verdensklassen. Ticket Service selger offisielle billetter trygt og smidig til Real Madrid og Atletico Madrid, som begge spiller i Spanias toppdivisjon, La Liga. Her leveres Her geller stor underholdning, det gjelder enten du er en innbitt fan eller du først og fremst elsker stemningen på en fotballarena der alle synger og lever seg inn i kampen. Når lag vi selger billetter til har kvalifisert seg for Spanish Super Cup og Champions League, selger vi billetter også til de kampene.

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste