Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen
Filter (NO) Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sortera (NO)

Ingen treff!

Billetter til NHL

CHICAGO BLACKHAWKS - DETROIT RED WINGS - FLORIDA PANTHERS - LOS ANGELES KINGS - NEW YORK RANGERS - PITTSBURGH PENGUINS - TAMPA BAY LIGHTNING - VANCOUVER CANUCKS - WASHINGTON CAPITALS - NEW YORK ISLANDERS - NEW JERSEY DEVILS - LAS VEGAS KNIGHTS

Vi er forhandler av billetter til flere av hockeykampene til NHLs store lag på deres hjemmearenaer i USA og Canada. Kjøp dine billetter trygt og enkelt hos Ticket Service.

NHL — eller National Hockey League, som det står for — er den øverste ligaen i nordamerikansk ishockey. NHL er den høyest ansette hockeyligaen i verden, og den ligaen som anses å ha den høyeste kvaliteten på spill og spillere. Vinneren av NHL vinner Stanley Cup, og det laget som har tatt hjem flest Stanley Cup-titler gjennom tidene, er Montreal Canadiens med hele 24 premier. Regjerende mester (2016-2017) er Pittsburgh Penguins.

Sesongen for NHL strekker seg fra oktober til april. I denne perioden spilles det 82 kamper i grunnserien. Disse avgjør hvilke 16 lag som spiller sluttspill mellom april og juni. Et av disse 16 lagene vinner Stanley Cup-pokalen. Billettene for kommende sesongs grunnserie slippes i sommer, med start i juli.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste