Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter finnes ikke. Venligst ring oss (tlf. 815 52 010), så hjelper vi deg.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Til kassen

Billetter Community Shield

Community Shield spilles mellom vinnerne av Premier League og FA Cup, og spilles på Wembley Stadium i august.

Community Shield er en fast, årlig veldedighetskamp i England. Den spilles hvert år mellom forrige sesongs vinner av FA Cup og vinneren av Premier League. Tidligere het denne kampen FA Charity Shield, men byttet i 2002 navn til… Les mer

Ingen treff!

Ingen treff!

Billetter Community Shield

Community Shield spilles mellom vinnerne av Premier League og FA Cup, og spilles på Wembley Stadium i august.

Community Shield er en fast, årlig veldedighetskamp i England. Den spilles hvert år mellom forrige sesongs vinner av FA Cup og vinneren av Premier League. Tidligere het denne kampen FA Charity Shield, men byttet i 2002 navn til nåværende Community Shield. Tanken bak kampen er at den skal innlede den nye sesongen, og den spilles alltid på Wembley Stadium i London. Kampen anses som et av høydepunktene i det engelske fotballåret og TV-sendes over hele verden.

Forhåndskjøp billettene dine til årets Community Shield og vær med når den nye fotballsesongen blåses i gang i august. Ticket Service har billettene!

Ticket Service har siden 1980 solgt titusenvis av billetter til europeisk ligafotball. Vi er en autorisert forhandler av billetter og selger kun offisielle fotballbilletter. Vi har et mångeårig og gjennomprøvet samarbeid med våre agenter og kan dermed tilby et stort utvalg av ettertraktede fotballbilletter. Hos oss i Ticket Service bestiller du alltid trygt, smidig og enkelt — online eller på telefon med vår erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste