Union Berlin v RB Leipzig

Union Berlin v RB Leipzig

Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin

For groups of 4 and more please do send request first 

more

korte fakta

  • periode 2023-09-03 - 2023-09-03
  • sted Stadion An der Alten Försterei - Union Berlin
An der Wuhlheide 263, 12555 Berlin, Germany

Laster inn

VIKTIG INFORMASJON!

Kampdato:

Vær oppmerksom på at kampdatoen kan bli fastsatt ganske sent - derfor er den oppgitte datoen foreløpig. For en helgekamp anbefaler vi at du er tilgjengelig fra fredag til tirsdag, og for en ukedagskamp fra tirsdag til fredag.

Billettlevering:

E-billett. De elektroniske billettene dine blir sendt på e-post 1-2 dager før kampen. Du må skrive ut disse e-billettene eller laste dem ned til en enhet.

Plassering på arenaen:

Hvis du bestiller et partall antall billetter, vil setene være i sett på minst 2+2. Hvis du bestiller et oddetall antall billetter, er det en liten sjanse for at du får den "oddetalls"-setet litt lenger unna (men vårt reservasjonsteam gjør alltid sitt beste for å sørge for at alle i gruppen kan sitte så nært sammen som mulig).

Tilgjengelighet for billetter:

Våre billetter er 100% garantert. For å sikre god tilgang til fotballbilletter har vi samarbeidet direkte med klubben i mange år. Før hver sesong, samt før eventuelle cupkamper, reserverer vi billetter i vår egen kvote. Dette gjør det mulig for oss å tilby billetter til kamper som ellers kan være utsolgt.

BILLETTINFORMASJON:

Standardkategori

  • Langside: på Ring 2
  • Kortside: på Ring 1 eller 2

Sted: Olympia Stadion Berlin

Levering:

  • E-billett
  • Billetter blir levert 2-4 dager før kampdato.

Viktig:

*For UEFA KAMPILETTENE UEFA-reglene for Champions & Europa League-kamper tillater ikke salg av billetter til kunder med nasjonalitet fra bortelaget.

Alle priser er per billett. Billetter kan deles i par. For et ulikt antall billetter leverer vi 2+1 så nært hverandre som mulig. For et ulikt antall på rad må vi belaste 30 % ekstra for hver billett. *Merk at kampdatoene kan endres for å tilpasses Champions League-forpliktelser og TV-dekning. *For eksempel kan kamper som opprinnelig var planlagt på en lørdag, bli flyttet til fredag kveld eller søndag ettermiddag, og kamper planlagt på en onsdag kan også bli flyttet til tirsdag eller torsdag kveld. *Derfor anbefaler vi sterkt at du organiserer oppholdet ditt med tanke på disse mulige endringene, og at du forsikrer deg om å kjenne den bekreftede datoen og avsparkstiden før avreise.