Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Spesialpriser musikaler og teater i London

Her gir vi deg noen tips om underholdningstilbud i London.

SE MUSIKAL I WEST END LONDON

Hos Ticket Service får du spesialpriser på biletter til flere av forestillingene på hverdager, samt de beste plassene til de mest populære musikalene i Londons West End. Vi tilbyr alt fra helt nyoppsatte musikaler til dem som har vært spilt uavbrutt i de siste 25 årene.

Her kan du se alle musikaler i London med spesialpriser!

Her kan du bestille alla billetter till underholdning i London hos Ticket Service.


SMIDIG, SIKKERT, ENKELT!

Smidig direktebestilling – sikre deg billetter
Raskt og smidig bestiller du billettene direkte på nettsiden vår. De fleste billettene er bestillbare direkte, bare et fåtall er på forespørsel. Det betyr at du ikke behøver å vente på svar — så snart du har bestilt, vet du at du faktisk har billettene dine.

Rimelige offisielle billetter
Vi har kontakter med offisielle forhandlere av billetter som garanterer oss god tilgang på billetter til toppshow og -kamper. Vi kan tilby gode plasser til konkurransedyktige priser.
 

Ovenstående priser kan variere noe grunnet valutaendringer.

Mamma Mia!

Mer enn 30 millioner verden over har tapt sitt hjerte til rollefigurene, historien og musikken som gjør MAMMA MIA! til den ultimate gladforestillingen! Musikalen går i flere storbyer rundt om i verden, og fyller fortsatt salene hver eneste kveld. At ABBA’s musikk passer for en musikal er ganske åpenbart.
Gå ikke glipp av denne gledesfesten av en musikal – feelgood på sitt beste!

The Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel" og en av de mest vellykkede musikaler som noengang er produsert. "The Phantom of the Opera" er en av de virkelig store musikaler gjennom tidene og en av Andrew Lloyd Webbers virkelige triumfer.

"The Phantom of the Opera" går på Her Majesty's Theatre. Et av de klassiske teaterne i Londons West End. Bygget ble reist 1705 og er nært knyttet til Londons ledende posisjon innen scenekunst.