Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

______________________

Informasjon om Corona og eierskifte

Les mer
Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeing i Lisboa

Å ta seg rundt mellom byens syv høyder er som regel ikke noe man bare gjør til fots, så det er smart med et reisekort. Forhåndskjøp Lisboa-bykortet – Lisboa Card – som i tillegg til lokaltrafikk inkluderer inngang til populære severdigheter samt flere rabatter og tilbud. Du kan også ta toget til Sintra med Lisboa Card og oppleve denne særegne bykommunen, som er med på Unescos verdensarvliste. En uforglemmelig tur gjennom krokete smug opp-… Les mer

Ingen treff!

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Sightseeing i Lisboa

Å ta seg rundt mellom byens syv høyder er som regel ikke noe man bare gjør til fots, så det er smart med et reisekort. Forhåndskjøp Lisboa-bykortet – Lisboa Card – som i tillegg til lokaltrafikk inkluderer inngang til populære severdigheter samt flere rabatter og tilbud. Du kan også ta toget til Sintra med Lisboa Card og oppleve denne særegne bykommunen, som er med på Unescos verdensarvliste. En uforglemmelig tur gjennom krokete smug opp- og nedetter Lisboas høyder. Det får du med byens berømte trikker – like mye en opplevelse som transportmidler. All lokaltrafikk inngår i Lisboa Card. Vil du se byen fra vannet og oppleve en roligere sightseeingtur, skal du bestille en båttur, som tar ca. 90 minutter.
Eller så kombinerer du billettene dine og bestiller vår kombibillett, der fri reise med buss, båt og trikk inngår i 72 timer.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste