Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

______________________

Informasjon om Corona og eierskifte

Les mer
Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeing i Rom

I Roma oser hver brostein av historie, og listen over severdigheter er lang — man skulle knapt tro at så mange severdigheter kunne være samlet på ett og samme sted: Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Piazza Navona for å nevne noen. Bestill deg en guidet tur i Vatikanet, utforsk katakombene eller kjøp en billett til Hop-On Hop-Off-bussene. Å se denne byen opplyst er noe man aldri glemmer; bli med… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Sightseeing i Rom

I Roma oser hver brostein av historie, og listen over severdigheter er lang — man skulle knapt tro at så mange severdigheter kunne være samlet på ett og samme sted: Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Piazza Navona for å nevne noen. Bestill deg en guidet tur i Vatikanet, utforsk katakombene eller kjøp en billett til Hop-On Hop-Off-bussene. Å se denne byen opplyst er noe man aldri glemmer; bli med på en guidet busstur.
Om du er i Roma i flere dager, ta gjerne noen utflukter utenfor byen, en tur til fortidsbyen Pompeii eller reis på en heldagstur til Firenze.
Historiske bygninger og museer, koselige kafeer på myldrende fortauer. Italiensk design og et fantastiskt uteliv. Roma har alt!

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste