Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Sightseeingturer i Paris med besøk i Eiffeltårnet inkludert

Selvsagt vil du besøke Eiffeltårnet i Paris på oppholdet ditt. Vær smartere enn dem som står i kø. Forhåndskjøp en billett til en sightseeingtur der besøk i Eiffeltårnet inngår, og hopp over køståingen. Du går foran i køen med denne billetten, som tillater inngang via gruppeinngangen i stedet for den ordinære inngangen, der køen er enorm på de fleste dager. Et besøk opp i Eiffeltårnet er i så å si et must når du besøker Paris. Her på Ticket Service har du en rekke alternativer… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Sightseeingturer i Paris med besøk i Eiffeltårnet inkludert

Selvsagt vil du besøke Eiffeltårnet i Paris på oppholdet ditt. Vær smartere enn dem som står i kø. Forhåndskjøp en billett til en sightseeingtur der besøk i Eiffeltårnet inngår, og hopp over køståingen. Du går foran i køen med denne billetten, som tillater inngang via gruppeinngangen i stedet for den ordinære inngangen, der køen er enorm på de fleste dager. Et besøk opp i Eiffeltårnet er i så å si et must når du besøker Paris. Her på Ticket Service har du en rekke alternativer å velge mellom. Uansett hvilket du velger, kommer du raskere inn i Eiffeltårnet. Du kan enten kjøpe billett for kun inngang opp i tårnet (Skip-the-Line-billett) eller sammen med en sightseeingtur i Paris. Her finner du også alternativer der et måltid inngår, eller en båttur på Seinen.

Husk at det i sommermånedene er ekstra mange i Paris som gjerne vil opp i tårnet, så bestill disse hurtigbillettene i god tid!

SE ALLE SEVERDIGHETER I PARIS

Fakta om Eiffeltårnet
Eiffeltårnet imponerer alltid. Gjenstand for lyst og fascinasjon beriket av tårnets spennende historie og utvikling. Eiffeltårnet, som er designet av Gustave Eiffel, ble bygget fra 1887 til 1889. Da sto tårnet klart og dannet den storslåtte inngangen til verdensutstillingen som ble arrangert for å feire 100-årsjubileet for den franske revolusjonen. Da tårnet ble innviet, var det 300 meter høyt. I 1959 ble det lagt til flere meter, ved at man plasserte en 24 meter høy TV-mast på toppen. Hvert år besøker drøyt 7 millioner mennesker Eiffeltårnet. Hvert syvende år males hele tårnet, av vedlikeholdsgrunner. Til dette går det med 60 tonn maling. Eiffeltårnet har i årenes løp fått ny farge flere ganger. Da det først ble reist, var det mørkerødt, siden har det vært gult, og er for tiden brunt.
Inne i Eiffeltårnet finner du to restauranter. Hos oss på Ticket Service kan du bestille billetter til sightseeingturer som inkluderer et måltid i en av disse. Kombinasjonen er ideell for å oppleve Eiffeltårnet og nyte den storslåtte utsikten over en av verdens mest populære byer.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste