Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen
 • Tar dere et gebyr for å bestille billetter?

  Alle våre billettpriser inkluderer en godtgjørelse, men det gjør ikke nødvendigvis våre billettpriser høyere enn prisene for samme billett hos andre forhandlere eller direkte hos teateret/arenaen. Vi får ofte gode rabatter fra våre leverandører, siden vi kun selger billetter til kunder bosatt i Norden og dessuten selger store volumer av billetter.
  Andre ganger koster billettene det samme som hos arenaen, og i visse tilfeller koster billettene mer enn hvis du kjøper direkte på arenaen.

  Priser for fotballbilletter: Den prisen som er trykket på fotballbillettene er den prisen som gjelder for medlemmer av klubben, det vil si medlemmer som har billett til hver hjemmekamp i hele sesongen. Det gjør at prisen utskrevet på billetten er lavere enn vår innkjøpspris for disse billettene. Før hver fotballsesong reserverer vi billetter til hver kamp for den kommende sesongen, og da til en pris som er vesentlig høyere enn trykket billettpris. Prisen du betaler til Ticket Service, inkluderer vårt bestillingsgebyr samt det gebyret vår offisielle agent tar for å formidle billettene.

  Hver dag oppdateres valutakursene, hvilket betyr at prisene da kan endres.

  Ønsker dere å bestille billetter per telefon, krever vi ikke noe tillegg for det.