Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.SumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.TotalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Informasjon vedrørende Korona

Bestillinger hos Ticket Service i tilknytning til korona og Covid-19

Norske myndigheter fraråder fra 14. mars 2020 reiser som ikke er strengt nødvendige, det gjelder reiser til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Reisende bør følge med på Utenriksdepartementets reiseinformasjon og nyheter, da rådene kan endre seg raskt.

Ticket Service følger utviklingen og samarbeider med arrangører og leverandører for å kunne gi deg som har bestilt hos oss, trygg og god service.

Kunder som allerede har bestilt:
Vi kontakter fortløpende de kunder som berøres av at arrangementer de har bestilt til, innstilles eller utsettes. Arbeidet gjøres i datorekkefølge; kunder med billetter til nærmest forestående arrangementer, kontaktes først osv.

Kontaktinformasjon:
Du kan også e-maile oss hvis du har en bestilling for et arrangement i perioden fram til 14. april og vet at du ikke kommer til å benytte billettene. Skriv da til info@ticketservice.no (oppgi bestillingsnummeret ditt i emnefeltet), så kommer vi tilbake til deg med informasjon om hva som gjelder for akkurat din bestilling.

Det er mange kunder som berøres, og derfor kan svartiden bli litt lengre enn normalt. Vi ber om unnskyldning for dette og arbeider så raskt vi kan for at du skal få riktig informasjon og service i rett tid!