Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Information regarding Corona and company reconstruction

Information regarding Corona and company reconstruction
Ticket Service moderbolag Resia Travel Group är fr o m 20 maj i rekonstruktion. Läs mer om detta på www.rtg.se

Vedrørende Korona
Norske myndigheter opprettholder reiserådet av 14. mars som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Reisende bør følge med på Utenriksdepartementets reiseinformasjon og nyheter, da rådene kan endre seg raskt.

Ticket Service følger utviklingen og samarbeider med arrangører og leverandører for å kunne gi deg som har bestilt hos oss, trygg og god service.

Kunder som allerede har bestilt:
Vi kontakter fortløpende de kunder som berøres av at arrangementer de har bestilt til, innstilles eller utsettes. Arbeidet gjøres i datorekkefølge; kunder med billetter til nærmest forestående arrangementer, kontaktes først osv.

Kontaktinformasjon:
Du kan også e-maile oss hvis du har en bestilling for et arrangement og vet at du ikke kommer til å benytte billettene. Skriv da til info@ticketservice.no (oppgi bestillingsnummeret ditt i emnefeltet), så kommer vi tilbake til deg med informasjon om hva som gjelder for akkurat din bestilling.

Det er mange kunder som berøres, og derfor kan svartiden bli litt lengre enn normalt. Vi ber om unnskyldning for dette og arbeider så raskt vi kan for at du skal få riktig informasjon og service i rett tid!