Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Informasjon om Corona og eierskifte

Vedrørende Korona
Norske myndigheter opprettholder reiserådet av 14. mars som fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder til 20. august. Reisende bør følge med på Utenriksdepartementets reiseinformasjon og nyheter, da rådene kan endre seg raskt.

Ticket Service følger utviklingen og samarbeider med arrangører og leverandører for å kunne gi deg som har bestilt hos oss, trygg og god service.

Informasjon om eierskifte

Ticket Service er nylig kjøpt opp av Connection Ticketing Limited. Vi har over 30 års erfaring innen global reise og billettering og er forpliktet til å fortsette de utmerkede tjenestene som er levert til de dedikerte medlemmene av Ticket Service-familien.

2020 har vært et år fullt av mange ukjente, men vi er helt sikre på at noe normalitet vil komme tilbake til bransjen i 2021, der vi vil være der for å fortsette å tilby det høye nivået av fortreffelighet i globale reiseopplevelser.

Foreløpig jobber vi hardt for å sikre at nettstedet og alle dets produkter og tjenester vil være tilgjengelige når det globale reisemarkedet gjenopptas.

Hvis du har spørsmål angående Ticket Service og / eller Connection Ticketing Limited, kan du kontakte oss på info@ticketservice.no.

Kunder som allerede har bestilt

Vi kontakter fortløpende de kunder som berøres av at arrangementer de har bestilt til, innstilles eller utsettes. Arbeidet gjøres i datorekkefølge; kunder med billetter til nærmest forestående arrangementer, kontaktes først osv.

Kontaktinformasjon

Du kan også e-maile oss hvis du har en bestilling for et arrangement og vet at du ikke kommer til å benytte billettene. Skriv da til info@ticketservice.no (oppgi bestillingsnummeret ditt i emnefeltet), så kommer vi tilbake til deg med informasjon om hva som gjelder for akkurat din bestilling.

Det er mange kunder som berøres, og derfor kan svartiden bli litt lengre enn normalt. Vi ber om unnskyldning for dette og arbeider så raskt vi kan for at du skal få riktig informasjon og service i rett tid!