Hotellbeskrivelse for President Hotel og Bedford Hotel

Hotellbeskrivelse for President Hotel og Bedford Hotel

President Hotel 3*
60 Guilford Street, London WC1N 1DB

Et bra turisthotell i Bloomsbury, nær British Museum og med kort avstand til Oxford Street, Soho og Covent Garden med dets teatre. 523 rom, gratis Wi-Fi, telefon, TV, radio og te- og kaffefasiliteter. Hårtørker, strykejern/strykebrett og safe finner du i resepsjonen. Hotellet har Atrium Café & Bar, restauranten Saracen’s Carvery, shopping-arkade, frisører og veksle...

President Hotel 3*
60 Guilford Street, London WC1N 1DB

Et bra turisthotell i Bloomsbury, nær British Museum og med kort avstand til Oxford Street, Soho og Covent Garden med dets teatre. 523 rom, gratis Wi-Fi, telefon, TV, radio og te- og kaffefasiliteter. Hårtørker, strykejern/strykebrett og safe finner du i resepsjonen. Hotellet har Atrium Café & Bar, restauranten Saracen’s Carvery, shopping-arkade, frisører og vekslekontor.
Nærmaste T-banestasjon: Russell Square (Piccadilly line).

President Hotel.JPG

Bedford Hotel 3*
83–93 Southampton Row, London WC1B 4HD

Et bra turisthotell i Bloomsbury, nær British Museum og med kort avstand til Oxford Street, Soho og Covent Garden med dets teatre. Hotellet har et lyst, moderne preg, med egen hage i bakgården. 184 rom med gratis Wi-Fi, telefon, TV og radio samt te- og kaffefasiliteter. Hotellet har også en restaurant, bar og kafé samt lounge.
Nærmeste T-banestasjon: Russell Square (Piccadilly line) og Holborn (Central- og Piccadilly line)

Bedford Hotel.JPG

HER KOMMER DU TILBAKE OG KAN BESTILLE MUSIKALPAKKEN DINE