Harry Potter opplevelser i London – planlegg besøket ditt med Ticket Service.

Harry Potter-opplevelser i London

Harry Potter Warner Bros Studio London har – siden dørene ble åpnet i mars 2012 – vært en av London mest populære attraksjoner. Det som gjør besøket så spesielt, er at alt som vises her har blitt brukt i hele eller deler av hele filmserien. Alle filmsett, rekvisitter og kostymer er ekte og viser den utrolige oppfinnsomheten og detaljrikdommen i det fantastiske håndverket som har vært med å skape de populære filmene.

Ved mange av årets høytider fornyes utstillingen, så selv om du har vært her en gang før, vil du få en ny unik opplevelse. Følg med på hva som hender gjennom året så du ikke går glipp av bestille billetter i tide. For spesielle høytider som Halloween og jul tar billettene fort slutt.

I kjærlighetens tegn – Valentines day!

Fra 14. til 16 februar kan alle “Valentine’s-par” oppleve en romantisk middag på et virkelig magisk sted, i den store salen.

Kunstavdelingen – Introducing the art department

Fra 14. februar til 24. februar vil du kunne få se mye av de håndverkene og den teknikken som filmskaperne brukte. Her vises alt fra hvordan Harrys tryllestav til Daily Prophet og Gringotts skatt ble skapt og kom til live i filmene. Filmskaperne avslører også hvordan tusenvis av tryllestaver ble skapt for hånd.

En hyllest til huset Smygard (Slytherin) – A celebration of Slytherin

Fra 3. april til 6. september vil man åpne huset Smygard, kjent for sitt høye ambisjonsnivå, sin list og sine koblinger til mørk magi. For første gang noensinne vil besøkende ønskes velkommen til den store hallen pyntet for å feire Smygard -seieren i House Cup, komplett med en stor fest og originalbannere fra filmserien opphengt fra det forheksede taket.

Under hele turen vil besøkende kunne oppdage hemmeligheter bak kostymene og rekvisittene som tilhører de mest ulykkelige i Hogwarts-huset. Hold trylleformlene dine klare, flere detaljer følger …

celebration-slytherin.jpgslytherin-costumes.jpg

Mørk magi – Master the dark arts

Under Halloween, 25. september til 8. november returnerer den mørke magien til Hogwarts.

Taket i den store salen vil da være dekorert med over 100 svevende gresskar så vel som en Halloween-fest av kandiserte røde epler som dekorerer de lange bordene. De besøkende vil bli oppfordret til å prøve sine tryllestavskunnskaper mot dødseterne i en duell.

Death-Eater-Mask.jpgharry_potter_london_studio.jpg

Hogwarts i julen – Upplev julen i magikernas verld

I perioden 14. november til 17. januar er snøen tilbake til Hogwarts. Den festlige forvandlingen starter i den store salen, som vil være pyntet med julegraner fulle av julepyntkuler og flygende hekser. De lange bordene vil være dekket som de var i julen på Hogwarts, komplett med julepudding omgitt av ordentlige flammer. Scenen vil være dekorert som den var under Yule-ballet som vi kunne se i filmen Harry Potter og Ildbegeret. Vi får se hvordan filmskaperne lagde snø som aldri smeltet og flammer uten ild. Et besøk i julen er en magisk opplevelse.

Hogwarts-castle-snow-480x480.jpghogwarts-in-the-snow--jumpers.jpghogwarts-in-the-snow.jpg

Mer Harry Potter-magi i London

Du kan gjøre veldig mye mer i Harrys fotspor enn å besøke Warner Bros Studio Tour.

Gå en guidet spasertur til filminnspillingsstedene i London. Guiden tar deg med på en rundtur og viser deg stedene der flere scener i filmene ble spilt inn.

Nå også Harry på teaterscenen – Harry Potter and the cursed child!

Hva skjer etter filmene? Handlingen i dette stykket utspiller seg når Harry har blitt eldre og har egen familie. Harry arbeider i magidepartementet og er far til tre barn. Enten du er Harry Potter-fan eller ikke særlig kjent med ham, vil denne spennende forestillingen trollbinde deg.

Inntil videre kan du bestille billetter til New York-forestillingen, men snart åpner vi også for å kunne kjøpe til London-forestillingen.