Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Opplev Newcastle

Newcastle og nærliggende Gateshead finner du på nordøstkysten av England ved elven Tyne. Forent av syv broer i et vakkert landskap langs elvebredden, er Newcastle Gateshead en spennende, mangfoldig og levende destinasjon. Newcastle ble tidligere ansett som sentrum for Englands skipsbyggerindustri. Også kullgruvedrift var en stor industri i byen. Nå er Newcastle så mye mer enn det. Regionen byr på sammensatte områder som er fulle av severdigheter og opplevelser. Her kan du se Newcastle United spille fotball i verdensklasse, gå på fantastiske utstillinger og få med deg en og annen liveforestilling. Kulturen, det livlige utelivet, prisbelønnede restauranter og fantastisk shopping gjør besøket ditt her ekstra minneverdig. Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Opplev Newcastle

Newcastle og nærliggende Gateshead finner du på nordøstkysten av England ved elven Tyne. Forent av syv broer i et vakkert landskap langs elvebredden, er Newcastle Gateshead en spennende, mangfoldig og levende destinasjon. Newcastle ble tidligere ansett som sentrum for Englands skipsbyggerindustri. Også kullgruvedrift var en stor industri i byen. Nå er Newcastle så mye mer enn det. Regionen byr på sammensatte områder som er fulle av severdigheter og opplevelser. Her kan du se Newcastle United spille fotball i verdensklasse, gå på fantastiske utstillinger og få med deg en og annen liveforestilling. Kulturen, det livlige utelivet, prisbelønnede restauranter og fantastisk shopping gjør besøket ditt her ekstra minneverdig. Byen preges også av den spesielle arkitekturen som er unik for regionen. Egnens historie er ekstra tydelig gjennom landemerker som the ”Baltic”, en tidligere kornmølle som nå huser moderne kunst, og ”Tyneside Cinema”, en kino som ble åpnet allerede i 1937 som en såkalt nyhetskino og er en populær kino den dag i dag, nå med vanlige spillefilmer.

I Newcastle finns er det bra med muligheter for vandreturer og annen fysisk aktivitet. Gå ikke glipp av et besøk i The Town Moor – et område større enn Londons Hyde Park med herlige parkområder og mye underholdning. Besøk her er helt gratis. Får du lyst på noe kaldt, anbefaler vi et besøk på Wylam Brewery, som ligger i Exhibition Park like ved the Town Moor. For deg som ønsker litt ekstra avkobling, er et besøk i Newcastle City Pool and Turkish Baths å anbefale. Visste du at Newcastle faktisk var en av de første byene i Storbritannia med romerbad? Helt siden 1859 har de vært en del av byen. Det ærverdige badet er nå renovert med stor varsomhet for å kunne beholde og bevare de opprinnelige delene.

Et besøk i Newcastle er ikke komplett uten å ha spasert en runde rundt foten av statuen “Grey’s Monument” i hjertet av byens sentrum. Lokalisert ved toppen av Newcastles fineste gater – Gray Street og Grainger Street – er det statelig monumentet et av Newcastles mest berømte landemerker. Det er også et ganske praktisk møtested, lett å finne som det er. Underholdning, markeder og andre aktiviteter finner ofte sted rundt foten av Grey's Monument.

Newcastle ligger bare 3 timer fra London. Byen er også et perfekt sted å besøke som del av en rundreise i det vakre Nord-England. Med et smart togpass for Nord-England reiser du smidig mellom fem spennende byer; Newcastle, Hull, Leeds, Manchester og Liverpool. Enten du velger å starte reisen din i London eller i en annen del av Storbritannia, har vi togpass som passer alle typer reiser i Storbritannia. Her bestiller du alle våre togpass. Utforsk denne spennende regionen, som byr på mengder av opplevelser.

Flybilletten og hotell i Newcastle bestiller du enkelt og smidig på vår søsternettside, Reisefeber.no.

I Newcastle får du et herlig opphold – underholdning, mat, kultur, mosjon og avkobling – det hele i en skjønn blanding.

Wey, hello and welcome to Newcastle Gateshead!

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste