Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Opplev Liverpool

Liverpool ligger bare 2,5 timer fra London, og fra Manchester er det bare en 30 minutters togreise. Liverpool er byen som de fleste forbinder med The Beatles og fotball. I Liverpool elsker man fotball! Premier League-lagene Liverpool og Everton hører begge hjemme her. I 2019 vant Liverpool hele Champions League – en mildt sagt enorm bedrift! Gå ikke glipp av sjansen til å gå på en kamp og opplev stemningen på stadionet og fantastisk fotball live! Ta en øl på puben før kampen og sug inn den genuine fotballånden som du finner bare i England. Her kjøper du dine billetter til Liverpools hjemmekamper i Liverpool. Sug inn enda mer fotballånd Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Opplev Liverpool

Liverpool ligger bare 2,5 timer fra London, og fra Manchester er det bare en 30 minutters togreise. Liverpool er byen som de fleste forbinder med The Beatles og fotball. I Liverpool elsker man fotball! Premier League-lagene Liverpool og Everton hører begge hjemme her. I 2019 vant Liverpool hele Champions League – en mildt sagt enorm bedrift! Gå ikke glipp av sjansen til å gå på en kamp og opplev stemningen på stadionet og fantastisk fotball live! Ta en øl på puben før kampen og sug inn den genuine fotballånden som du finner bare i England. Her kjøper du dine billetter til Liverpools hjemmekamper i Liverpool. Sug inn enda mer fotballånd og gå bak kulissene på guidede turer på lagenes arenaer; Liverpools Anfeild Stadium.
Liverpool var en gang verdens viktigste handelssentrum og en by med mye sjøfartshistorie. Byen er med på UNESCOs verdsarvliste; “Unecso City of Music”. Gå ikke glipp av et besøk på The British Music Experience og museet helt dedikert til The Beatles – The Beatles Story Museum. I Liverpool finner du spor av The Beatles overalt. Du kan til og med besøke John Lennons og Paul McCartneys barndomshjem. På The Beatles Magical Mystery Tour får du en 2 timers guidet tur med en Beatles-ekspert som tar deg med til alle stedene med The Beatles-tilknytning i Liverpool. Museer, guidede turer og restauranter – her fins alt med tema The Beatles!

I Liverpool er det mye å oppleve. En perfekt måte å se byen på er å ta en sightseeingtur med hop-on hop-off-buss. Slik kan du både få en fin introduksjon til byen, planlegge dagene dine bedre og samtidig få masse spennende guiding. Bare overgått av London er Liverpool også den byen i England som har flest museer og gallerier i hele England. Kultur og tradisjon betyr mye for alle Liverpool-boere. Kanskje derfor er de ekstra stolte av sine mange og flotte museer; sjekk ut byens World Museum, Merseyside Maritime Museum, Walker Art Gallery eller International Savery Museum og Museum of Liverpool. Intet besøk i Liverpool er komplett uten en tur med fergen på elven Mercey. Vil du nyte en herlig spasertur, vil du ha ekstra glede av byens mange vakre parker. Visste du at Liverpool faktisk har flere parker enn selveste Paris? Sefton Park Palmhouse er juvelen i Liverpools parker – helt klart verdt et besøk! Vil du finne de mest populære restaurantene, klubbene og pubene? Gå ikke glipp av Castle Street! Her finner du alt fra flerkulturelle matboder og engelske puber til sofistikerte lunsjrestauranter.

Liverpool er et utmerket sted å påbegynne en oppdagelsesferd i hele Nord-England. Med det smarte togpasset for Nord-England kan du reise smidig mellom Liverpool, Manchester, Leeds, Hull og Newcastle. Vil du reise i hele England eller hele Storbritannia, kan du kjøpe smarte togpass også for disse reisene hos oss. Du velger selv om du vil ha fleksible eller sammenhengende reisedager. Her bestiller du alle våre togpass. Disse rimelige passene kan ikke kjøpes i England, så pass på å forhåndskjøpe nå og spar penger på togreisene.

Kulturhovedstad, The Beatles’ fødested, oppført på UNESCOs verdensarvliste ... Liverpool byr på attraksjoner i verdensklasse, en stolt fotballkultur og vakre utendørsområder – et perfekt sted å utforske og nyte!

Din flybillett til Liverpool og ditt hotellopphold bestiller du enkelt og smidig på vår søsternettside, Reisefeber.no.

WELCOME TO LIVERPOOL!

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste