Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Madrid

Hovedstaden som aldri sover, byr på underholdning, kunst, shopping og et berømt nattliv. Når du kommer til Madrid, still da gjerne om klokken og begynn å leve livet sent om kvelden og utover natten, slik Madrid-beboerne gjør. Planlegg i forkant av reisen din til Madrid og forhåndsbestill sightseeing og ligafotball for å maksimere reiseopplevelsen. Ticket Service har billettene til både sightseeing og kamper med Madrids fotballag Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Madrid

Hovedstaden som aldri sover, byr på underholdning, kunst, shopping og et berømt nattliv. Når du kommer til Madrid, still da gjerne om klokken og begynn å leve livet sent om kvelden og utover natten, slik Madrid-beboerne gjør. Planlegg i forkant av reisen din til Madrid og forhåndsbestill sightseeing og ligafotball for å maksimere reiseopplevelsen. Ticket Service har billettene til både sightseeing og kamper med Madrids fotballag Real Madrid og Atletico Madrid. Pass også på å få deg en guidet tur på Real Madrids hjemmearena Santiago Bernabéu, samtidig som du får en spennende sightseeing i byen.

Madrid er hovedstad i Spania og har over 6 millioner innbyggere i hele storbyområdet. Dette gjør Madrid til en av de folkerikeste byene innen EU. Midtpuktet i Madrid er torget Puerta del Sol. Dette er en svært livlig plass med masse folkeliv og er også det stedet der mange historiske hendelser i byen har utspilt seg. Det store strøket i dagens Madrid er gaten Gran Via. Her kan man finne alt man kan tenke seg av shopping, koselige kafeer og herlige restauranter og uteliv. Et besøk på Gran Via er definitivt et must når du skal oppleve denne fantastiske byen.

Forhåndskjøp dine billetter til underholdning, sightseeing, turistattraksjoner og sportsopplevelser hos oss på Ticket Service! Du sparer både tid og penger. Takket være et mångårig samarbeid med dyktige agenter kan vi tilby vi et bredt utvalg innen sport, underholdning og opplevelser, som du bestiller trygt, smidig og enkelt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

 

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste