Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Wien

Den klassiske musikkens, valsenes og den gamle keiserresidensen Hofburgs by. Byen byr på en storstilet arkitektur med bygninger som Stefansdomen, Karlskirken, Schönbrunn slott samt Staatsoper — et av verdens mest respekterte operahus. Opera- og ballettforestillingene på Staatsoper blir ofte utsolgt, så vi anbefaler at du kjøper billettene deres før dere reiser. I det vakre oransjeriet på Schönbrunn slott gis… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Wien

Den klassiske musikkens, valsenes og den gamle keiserresidensen Hofburgs by. Byen byr på en storstilet arkitektur med bygninger som Stefansdomen, Karlskirken, Schönbrunn slott samt Staatsoper — et av verdens mest respekterte operahus. Opera- og ballettforestillingene på Staatsoper blir ofte utsolgt, så vi anbefaler at du kjøper billettene deres før dere reiser. I det vakre oransjeriet på Schönbrunn slott gis det konserter daglig.
Mange av verdens musikalske berømtheter har hatt Wien som sin fødeby eller som hjemby i en stor del av sitt liv, som Beethoven, Mozart og Strauss, og dette preger naturligvis hele byens musikk- og kulturliv. For eksempel kan du på Kursalon lytte til en Mozart- og Strauss-konsert.

Mesteparten av året kan du få med deg en forestilling med Lipizzanerhestene på Den spanske rideskolen. Et besøk her anbefaler vi varmt.
Vil du interagere med “kjendiser”, kan du avlegge et besøk på byens voksmuseum, Madame Tussauds i Wien.

Her finner du hele vårt utvalg av billetter i Wien.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste