Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Dublin

Dublin er en liten hovedstad, med en befolkning der halvparten er under 25 år, grunnet alle studentene. Det setter så klart sitt preg på bylivet, og utvalget innen restauranter, puber og natteliv er svært stort. Om du ønsker å sette deg raskt inn i Dublin og lære byen bedre å kjenne, så bestill en av Ticket Services sightseeingturer. En hop-on hop-off-tur eller en busstur ut på den vakre landsbygden rundt byen — alle er opplevelser som gjør Dublin-reisen din enda bedre! Shopping, blide fjes og Guinness i rikt monn — vi tror du vil stortrives… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Dublin

Dublin er en liten hovedstad, med en befolkning der halvparten er under 25 år, grunnet alle studentene. Det setter så klart sitt preg på bylivet, og utvalget innen restauranter, puber og natteliv er svært stort. Om du ønsker å sette deg raskt inn i Dublin og lære byen bedre å kjenne, så bestill en av Ticket Services sightseeingturer. En hop-on hop-off-tur eller en busstur ut på den vakre landsbygden rundt byen — alle er opplevelser som gjør Dublin-reisen din enda bedre! Shopping, blide fjes og Guinness i rikt monn — vi tror du vil stortrives her! 

Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste