Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Paris

I Paris, byen ved broene, er det uendelig mye å utforske. Berømte navn og hendelser har gjort byen legendarisk, og få byer kan konkurrere med Paris’ sjarmerende gateliv med kafeer og bistroer. For å få mest mulig ut av oppholdet bør dere forhåndsbestille de aktivitetene dere har bestemt dere for å få med dere. Paris er stor og har mye flott å se, så en organisert sightseeingtur anbefales. Kabaretene på Moulin Rouge og Lido er ofte utsolgt lang tid i forveien, så bestill en forestilling… Les mer

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Paris

I Paris, byen ved broene, er det uendelig mye å utforske. Berømte navn og hendelser har gjort byen legendarisk, og få byer kan konkurrere med Paris’ sjarmerende gateliv med kafeer og bistroer. For å få mest mulig ut av oppholdet bør dere forhåndsbestille de aktivitetene dere har bestemt dere for å få med dere. Paris er stor og har mye flott å se, så en organisert sightseeingtur anbefales. Kabaretene på Moulin Rouge og Lido er ofte utsolgt lang tid i forveien, så bestill en forestilling før dere reiser! Et Paris Visite-kort for metroen, et Museum Card eller sightseeing med Hop-on Hop-off-bussene kan dere med fordel kjøpe hos oss før dere reiser. Vi har et stort utvalg av sightseeingturer og inngangskort/-billetter til attraksjoner i Paris.

Gå heller ikke glipp av å se byen fra Seinen. Vi har flere forskjellige turer som inkluderer en seilas på Seinen. Hos oss kan du også forhåndsbestille billetter til Eiffeltårnet. Få mest ut av din verdifulle ferietid ved å forhåndsbestille billettene hos oss!

Opplev fotball i Paris! Vi har billetter til Paris Saint German (PSG). Hos oss kan du kjøpe fotballbilletter til Paris Saint-Germain i franske Ligue 1. Når PSG har kvalifisert seg for spill i French Cup eller Champions League, selger vi også billetter til de kampene.

Mer moro! En dag i fornøyelsespark! Disneyland Paris er et berømt og populært reisemål! Vi har naturligvis billetter! Hos oss kan du også kjøpe billetter til fornøyelesparken Parc Asterix, der du bl.a. finner en av Europas største berg-og-dal-baner i tre.

Bestill før du reiser — en enkel og rimelig måte å sikre en vellykket ferie på!

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste