Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Marseille

Frankrikes eldste by, som ble grunnlagt for ca. 2,600 år siden, byr på en herlig blanding av storbyliv, sol og bad, historie, kunst og kulturliv. Marseille, den nest eldste byen i Frankrike og bouillabaissens hjemby, har en en slående vakker kyststripe og er et populært reisemål. Vandre i nasjonalparker, ta en guidet båttur langs kysten, nyt en café au lait på en av byens mange kafeer eller rusle i Marseilles gamle bykjerne like nord for havneområdet. Kanskje vil du utforske et av byens mange spennende museer eller beundre de store lystfartøyene i havnen. Visste du at Marseille… Les mer

Ingen treff!

Filtrer Lukk
Byer
Vis flere▼
Kategorier
Vis flere▼
Sorter

Ingen treff!

Marseille

Frankrikes eldste by, som ble grunnlagt for ca. 2,600 år siden, byr på en herlig blanding av storbyliv, sol og bad, historie, kunst og kulturliv. Marseille, den nest eldste byen i Frankrike og bouillabaissens hjemby, har en en slående vakker kyststripe og er et populært reisemål. Vandre i nasjonalparker, ta en guidet båttur langs kysten, nyt en café au lait på en av byens mange kafeer eller rusle i Marseilles gamle bykjerne like nord for havneområdet. Kanskje vil du utforske et av byens mange spennende museer eller beundre de store lystfartøyene i havnen. Visste du at Marseille har Frankrikes største Middelhavs-havn for  både cruiseskip og annen sjøtrafikk?

En perfekt måte å se seg omkring i Marseille og skaffe seg et overblikk over byen på er å benytte Hop on Hop off-buss-tilbudet. Du bestemmer selv hvor mange stopp du vil gjøre og hvor du vil hoppe av. Glem ikke å hoppe av ved Notre Dame de la Garde for å nyte den betagende utsikten over landskapet.

Opp til arrangement
Vis som bilder
Vis som liste