Å gjøre i Paris, tips og snarveier til en vellykket tur.

Våre tips om hva du kan gjøre i Paris

“Paris, the City of Lights” … Paris forbindes mye med kabareter, Eiffeltårnet og Seinen. 
Aktivitetstilbudene i Paris er mange — du kan se en kabaret på Moulin Rouge eller Lido de Paris, ta en sightseeingtur i Paris eller ta en tur på landsbygden. Besøk Eiffeltårnet, ta en båttur på Seinen, spaser i Montmartre, besøk Disneyland Paris eller Louvre og mye mye mer.

N KABARET I PARIS

Intet besøk i Paris er komplett uten en kabaret på Moulin Rouge eller på Lido de Paris! Du kan kjøpe billetter for kun å se kabareten eller å kombinere med middag og/eller sightseeing i Paris.

Våre toppselgere: 

TA DEG RUNDT I PARIS

Med et Paris Visite-kort i lommen kan du ta deg rundt i Paris i tre eller fem dager. Du kan velge et kort som gjelder for det sentrale Paris eller et som også inkluderer bl.a. Charles de Gaulle, Orly, Versailles og Disneyland Paris. Ønsker du å ta deg direkte fra flyplassen til Disneyland Paris, kan du kjøpe transferbilletten her.

SIGHTSEEING OG TURISTATTRAKSJONER I PARIS

Paris er rene paradiset, med alt man kan ønske seg i en storby. Koselige kafeer og unike restauranter, shopping i verdensklasse og kunstgallerier og museer i overflod. Hvem har ikke på listen sin å se Mona Lisa i Louvre eller å skue utover byen fra toppen av Eiffeltårnet? Paris har mye å tilby, og vi guider deg rett i “jungelen”:

Inngangsbilletter

Sightseeing der Eiffeltårnet inngår

Sightseeing i Paris

Sightseeing utenfor Paris

Sightseeing inkl. båttur på Seine

Fornøyelseparker