Ditt passord er resatt, sjekk e-posten din

Handlekurv

Ønsket antall billetter er ikke tilgjengelig. Vennligst forsøk med annen dato eller annet tidspunkt.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}},- {{ticket.sumPriceFormatted}},-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}},- Totalpris NOK inkl. mva. {{cart.result.totalPriceFormatted}},-
Gå til kassen

Våre tips om hva du kan gjøre i New York

I New York kan du oppleve så å si alt. Iblant kan det være vanskelig å velge. Det fins hele tiden så mye å se, gjøre og oppleve! Du vil få lyst til å komme tilbake igjen og igjen … og igjen. Hvilke musikaler går på Broadway nå? Hvilke show går for tiden? Hvordan får jeg best sett de mest populære turistattraksjonene? Hvilke kamper i NHL hockey eller NBE basket kan jeg se når jeg er i New York? Her kommer noen tips og snarveier til et vellykket opphold i New York.

SE EN FORESTILLING I NEW YORK

Intet besøk i New York er komplett uten en forestilling på Broadway. Hos oss på Box Office finner du et stort utvalg av både klassiske og nye musikaler, teaterstykker og show. Her fins det noe for alle. Bestill din billett hjemmefra og slipp køer og usikkerhet. Til mange av forestillingene får du en bedre pris hos oss enn direkte hos teateret, så i tillegg til å sikre deg plass i teatersalen kan du også spare penger!
Spesialpriser på musikal i New York.

Vi har et stort utvalg av show, musikaler og skuespill i New York! Her er en liten veiledning til å finne lettere fram i vårt store utvalg av musikaler i New York.

Klassikere:

 • The Phantom of the Opera. Broadways “kronjuvel” om det mystiske fantomet som forelsker sig i vakre Christine.
 • West Side Story. Ikonisk musikal i ny tapping. En moderne Romeo-og-Julie-fortelling om kampen for kjærlighet i en verden full av trusler og vold.

Familievennlige forestillinger:

 • Aladdin. Disneys superpopulære klassiker! Bli med gategutten Aladdin og den vakre prinsessen Jasmine.
 • Frozen (Frost). Disneys berømte fortelling om Elsa, Anna, Olof og de andre. Kjærlighet er en ustoppelig naturkraft.
 • The Lion King – Løvenes konge. Savannen kommer til liv på Broadway i denne Disney-klassikeren om løven Simba og vennene hans.
 • Wicked. Storslått musikal om det onde og det gode, der vi blir med på en reise i det magiske landet Oz.

Hyll et idol:

Basert på film:

 • Chicago. Sassy, sexy, sophisticated! Så bra at musikalen ble til film. Full av humor om gangstertidens glansdager.
 • Waitress. Fortellingen om servitrisen Jenna. En hyllest til vennskap, morsrollen og motet til å følge sine drømmer.
 • Mean Girls. Morsom musikal om en ung, naiv pikes kamp for å komme til topps på popularitetsstigen.
 • Pretty Woman. Et moderne askepotteventyr om et høyst uventet kjærlighetsforhold mellom den prostituerte Vivian og den fremgangsrike forretningsmannen Edward. Basert på en av de mest populære romantiske komediene gjennom tidene.
 • Beetlejuice. Musikalen som er basert på Tim Burtons film om det vulgære spøkelset Beetlejuice.
 • Moulin Rouge! The musical. Truth, beauty, freedom and love!

Humor:

 • The Book of Mormon.. Herlige sang- og dansenummer framført av steppende misjonærer til Afrika-inspirerte toner blandes med rå komikk som får deg til å gråte av latter.

Drama/komedie:

 • Dear Evan Hansen. Musikalen som berører. Om hvordan vi alle elsker, føler og overlever i denne moderne verden.

sightseeing-new-york-8

Gå heller ikke glipp av å se et teaterstykke, en opera, en ballett eller et spennende show. Pass på å bestille billetter til umåtelig populære Christmas Spectacular, som vender tilbake år etter år til Radio City Music Hall. Gå heller ikke glipp av julemusikalen How the Grinch Stole Christmas, som spilles på et teater på Madison Square Garden.

new-york-radio-city-christmas-spectacular-show

OPPLEV SPORT I NEW YORK

Nyt stemningen og bli med på heiaropene! I New York tilbyr vi billetter til hockey med NHL-lagen New York Rangers, New York Islanders og New Jersey Devils.

New-York-Rangers-Madison-Square-Garden

SIGHTSEEING OG ATTRAKSJONER I NEW YORK

Visse ting bør man bare ikke gå glipp av i New York. Bestill dine billetter til sightseeing og attraksjoner på forhånd og planlegg New York-oppholdet ditt hos oss. Dra på sightseeingtur med Hop-on Hop-off-buss, besøk One World Observatory, handle i verdens største outlet – mulighetene er uendelige. Ticket Service har billettene.

VÅRE BESTE TIPS!

Sightseeingturer:

I luften og på vannet:

Shopping og musikk:

I film og TV-seriers fotspor:

Turistattraksjoner/inngang:

sightseeing-new-york-hop-on-hop-5

TRANSPORT
Vi hjelper dere helt fram! Bestill flyplasstransfer i delt taxi hos oss og bli kjørt helt fram til hotellet.
JFK AirportNewark AirportLa Guardia Airport

Smidig direktebestilling — sikre deg billetter
Raskt og smidig bestiller du billettene direkte på vår hjemmeside. De fleste billettene er bestillbare på direkten, bare et fåtall er på forespørsel. Det betyr at du ikke behøver å vente på svar — du vet straks du har bestilt at du virkelig har dine billetter. Rimelige offisielle billetter Vi har kontakter med offisielle forhandlere av billetter som garanterer oss god tilgang på billetter til topp show og kamper. Vi kan tilby gode plasser til konkurransedyktige priser.

Lion King

Billetter til musikalen The Lion King i New York
Bli med løven Simba og vennene hans på eventyr. I Løvenes konge vekkes savannen til liv på Broadway. Løvenes konge (The Lion King) har vunnet prisen for beste nye musikal og er fortellingen om den unge løven Simba, som kjemper med å akseptere ansvaret som følger med å bli eldre, og hans forutbestemte skjebne: å bli ny løvekonge.

Phantom of the Opera

Billetter til musikalen Phantom of the Opera i New York
Andrew Lloyd Webbers "kronjuvel". "The Phantom of the Opera" er en av de virkelig store musikaler gjennom tidene og en av Andrew Lloyd Webbers virkelige triumfer. I musikalen “The Phantom of the Opera” trollbindes sangerinnen Christine av et mystisk spøkelse som hjemsøker operahuset i Paris.